aanbod cursussen Happy Academy

Aanbod cursussen 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Krijg toegang tot ALLE online cursussen

of

Koop een losse cursus. Hieronder zie je een aantal van de losse cursussen van de Happy Academy. Bij alle cursussen krijg je toegang tot de besloten online Community die bij de cursus hoort.

losse cursussen

Klik op de prijsbutton voor meer informatie

Bijzondere Boekjes

Leer verschillende technieken voor het maken van handgemaakte boekjes, zoals zines of een boekje van verpakkingsmateriaal en resten papier. 

Laat je inspireren!

De Kunst van Creativiteit

Opdrachten waar je creativiteit mee aangezet wordt. Je leert werken met kleuren, handletteren in je eigen stijl, collages maken en affirmaties verwerken in een kunstzinnige pagina.

The Artist's Way

Online cursus the Artist's Way. Optioneel kun je persoonlijke coaching aanvragen. 

Boor je eigen creatieve bron aan, volg je innerlijke pad.

Ben jij er klaar voor? 

Succes Journaling

Hoe zou het zijn als je door journaling meer blijdschap, succes, plezier, geluk en overvloed in je leven kan aantrekken?

Je leert je hoe je je energie kunt richten, uit oude patronen stappen en meer in mogelijkheden en overvloed denken en leven. 

Persoonlijke Coaching

cursusdag terug naar je kern

Deze dag is een persoonlijke reis

 naar binnen, om te ontdekken waar jouw stress vandaan komt, welke dromen sluimerend zijn, hoe je een plan kan maken om meer geluksgevoel en tevredenheid te ervaren. 

Dit is een cadeau voor jezelf. Verzorgde dag incl. lunch.

Persoonlijke coaching

Waar kan ik jou ondersteunen?

 Als transformationeel coach help ik ondernemers, kunstenaars en mensen die op een kruispunt van hun leven staan, om meer grip te krijgen op hun wensen en verlangens, zodat er een plan ontstaat om dichter bij het leven te komen waarvoor je geboren bent.

Coaching The Artist's Way

Online persoonlijke coachingsgesprekken voor de cursus the Artist's Way. 


Of je via de Happy Academy de cursus volgt, of alleen thuis het boek doorneemt, klik hier om informatie aan te vragen voor een persoonlijke coachingstraject