de Kunst van Creativiteit

online cursus voor jouw Creatieve Ontwikkeling

1.202.143+

Views op YouTube

5642+

abonnees

15 jaar

toonaangevend in Creatieve Ontwikkeling

Lees hieronder meer over Angélique en de cursus de kunst van creativiteit


Angelique Benjamins


Sinds 2008 leer ik mensen blokkades te doorbreken en meer te creëren van binnenuit. Ik begon in 2008 als creativiteitscoach en docent creatieve technieken in een fysieke atelierruimte: Het Atelier van Mooie Ervaringen. Sindsdien heb ik meer dan 1,2 miljoen (!) mensen op bezoek gehad via mijn YouTube kanaal en website happylittlethings.nl, ben ik bezig met het schrijven van mijn tweede boek, en ben ik eigenaar van het creatieve platform Happy (art) Academy waar nu al meer dan 15201+ mensen een persoonlijke cursus hebben gevolgd.


Het internet heeft het mogelijk gemaakt om vanuit je eigen privé-omgeving, op een tijdstip dat het jou uitkomt, toch persoonlijke cursussen te kunnen volgen. Mensen te ontmoeten. Je werk te kunnen delen, feedback te vragen, veel te leren en plezier te hebben!

Door een duidelijke missie en intentie om mensen te inspireren om meer van binnenuit te gaan creëren, verbinding te maken met hun hart en daarvan uit te leven en zijn, heb ik met deze Happy Academy mogelijkheden gecreëerd die hiervoor niet mogelijk waren.


Denk er eens over na, als je een keer ziek bent, het even niet begrijpt, je kinderen op moet halen, vakantie hebt, je hebt altijd toegang tot de lessen! Je kunt je schaamte opzij zetten, want niemand die naast je zit. Je kunt de video's zo vaak afspelen als je zelf wilt. 

En wat vind ik het een wonder, een cadeau, dat we samen steeds weer nieuwe gelijkgestemden kunnen ontmoeten! Ik heb gemerkt dat het contact echt is, je leert elkaar kennen, en inspireert elkaar.

Hoe mooi is dat?!

Na meer dan 10 jaar transformationeel coaching, kan ik vertellen WAT mogelijke blokkades zijn, Hoe je creatieve energie aangezet kan worden en WAAROM het werktwat anderen zeggen over de Happy Academy

Veronique

Bedankt voor je enthousiasme! 

En dankje voor al de liefde die je weer doorgeeft. Ik word er zo blij en gelukkig van.

Ineke

Ik geniet enorm van deze cursus. Het zet me aan tot creativiteit op meerdere vlakken. Het maakt dat ik open sta om meer bij mezelf te komen, en het is superleuk om te doen. 

Greta

Mijn inspiratie en passie komt weer meer leven in. 

En ja, daar ben ik je zeer dankbaar voor.

DE KUNST VAN CREATIVITEIT

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op "de kunst van Creatiever Leven". Ik heb na al die jaren een formule ontwikkeld om mensen van binnen naar buiten te laten creëren. Ik heb deze formule voor jou omgezet in een online platform waarbij je met stappen in het proces groeit en leert. Je kunt nu direct toegang krijgen tot de modules die jouw creatieve energie, inspiratie en ideeën weer zal laten stromen:Ontdek een aantal modules van de Kunst van Creativiteit

Je Creatieve Energie Opnieuw Ontdekken

Terug naar een basisvertrouwen. Opwarmoefeningen, je materialen (opnieuw) leren kennen, je creatieve spieren ontdekken, een begin maken met je stijl onderzoeken, en oefeningen om je innerlijke criticus niet zo serieus te nemen. Haal het stof van je dromen.

De Kunst van Collages maken

In deze module leer je verschillende technieken om collages te maken.

Collages maken is een bijzondere manier om verhalen te vertellen, te illustreren of associatief in een flow iets te maken. Leer je gevoel te volgen.

Affirmaties

Het is mijn persoonlijke uitdaging om je te leren meer jezelf uit te drukken in het leven en in wat je maakt. De kracht van woorden is enorm. Affirmaties zijn een middel om je te ondersteunen waar je extra kracht kan gebruiken. Transformaties op een liefdevolle manier in gang te zetten. Je leven in een andere, nieuwe richting te laten stromen.

Door reflectie opdrachten te combineren met creatieve middelen werk je nog meer met de kracht van creatie en manifestatie. Terwijl je letters maakt, kom je in een staat van flow, tijdloosheid bijna. Authentieke letters die vertellen over jezelf en een verhaal of affirmatie illustreert. 

Ontdek je eigen stijl

Door bij te houden wat je ervaart tijdens de opdrachten, ontdek je stap voor stap je eigen, authentieke stem. Dit gaat niet over na-doen, maar over Creatie, en alle opdrachten helpen je daar bij je creativiteit te ontwikkelen. Waar is jouw Plezier? Wat is je eigen krachtige stijl? Waar wordt jij Blij van? Je gaat er allemaal achter komen.

Samengevat:


 • Heb je behoefte om meer zelfvertrouwen te ervaren?
 • Sta je open voor het ontwikkelen van je creativiteit en persoonlijke groei?
 • Voel je ideeën sluimeren maar durf je er nog niet naar te luisteren?
 • Ervaar je de behoefte om je creativiteit meer in te zetten in je leven, maar weet je nog niet hoe, of waar te beginnen?
 • Voel je dat er een onrust in je is, die zich misschien wel heeft vastgezet in een blokkade? Een blokkade in je werk, in je energie, of misschien zelfs wel in je lijf?
 • Wil je meer Ontspannen, tijd voor creativiteit maken, contact met je zelf,  je dromen (terug) vinden?

Dit is niet voor jou als je:

 1. Niet open staat voor ontwikkeling
 2. Geen toegevoegde waarde wilt leveren in de wereld
 3. Geen behoefte voelt om te groeien
 4. Liever wilt dat alles blijft zoals het is
 5. Geen verbinding wilt ervaren met gelijkgestemden
 6. Geen zin hebt in een (creatief) avontuur dat je leven positief kan veranderen. 

Als je bereid bent om dit avontuur wel aan te gaan, kun je nu meteen starten door hieronder te klikken. 


Elsbeth

Je maakt bij mij het mooiste en het creatieve in me los, en daar ben ik dus zo dankbaar voor!

G.Johanna

Ik leer van jou echt weer eens heerlijk te spelen , dankjewel!


Kelly Coquel

Creatief zijn helpt me echt weer beter in mijn vel doen zitten, dankjewel!

* deze cursus is voor jou als je net weer creatief wakker wordt, en ook als je als kunstenaar werkt: het zal je creatieve energie weer meer laten stromen

Ontvang direct toegang tot de Kunst van Creativiteit

Kunst van Creativiteit