Win actie brush pen Kuretake o.a. voor aquarel (-potloden)
03 oktober 2015 

Win actie brush pen Kuretake o.a. voor aquarel (-potloden)

Win actie – doe je mee? Graag deel ik mijn enthousiasme over producten die ik gebruik waar ik blij mee ben. Op dit moment ben ik mijn Art Journal bijna dagelijks aan het vullen en maak ik illustraties met aquarel, o.a. voor de uitbreiding van mijn ansichtkaartenserie.

Ik ben ontzettend blij met deze brush pen! Handig voor als je een creatief reispakket maakt, zodat je op locatie ook kunt journalen, aquareleren, mooie dingen maken.Hier gebruik ik de waterkwast (met water reservoir) met de neocolor, maar je kan hem natuurlijk ook gebruiken met aquarelpotloden, of met aquarelverf.

Doe je ook mee met deze win actie?

In de video zie je hoe ik de lijnen simpelweg laat vloeien door met de brushpen er zacht overheen te strijken. Je kunt ook een heel vlak vullen met de pen.

Ik ben benieuwd wat jij er mee gaat doen, en hoop natuurlijk dat je wint!

Fijne dag,

groetjes Angélique

 

PS: de specificaties worden genoemd in de video, like deel abonneer op het youtube kanaal, of doe mee via de Instagram win actie. Er zijn dus twee mogelijkheden om te winnen!

De uitslag wordt zaterdag 10 oktober 2015 bekend gemaakt. Uitsluitend in Nederland meedoen (sorry).

 

Over de schrijver
marja
Door

marja

op 08 Oct 2015

Hallo Angelique het lijkt me heel handig zo een waterpenseel ik zou hem dolgraag uitproberen bij het aquarelleren. Groetjes Marja

Reactie plaatsen