Happy en geld lijken voor veel mensen niet goed samen te gaan, maar hoe zou het zijn als geld energie is... en er ook Blij geld bestaat; dat je met plezier je rekeningen betaalt? en met plezier meer geld in je leven verwelkomt?
de beste boeken over Geld

Happy en geld lijken voor veel mensen niet goed samen te gaan, 

maar hoe zou het zijn als geld energie is... en er ook 'Blij geld' bestaat; dat je met plezier je rekeningen betaalt? en met plezier meer geld in je leven verwelkomt?


hieronder deel ik met plezier en enthousiasme de beste boeken over geld


Wil je liever geen boek lezen, maar een positieve uplifting leerzame cursus over Blij geld?

check dan deze online cursus over geld=liefde=kracht


Think and Grow rich een klassieker, hier vind je verschillende versies van het boek, audio, ebook of in het Nederlands om te lezen


Rich Dad Poor Dad door Robert Kiyosaki: 

Een boek dat de verschillende denkwijzen over geld tussen twee vaders beschrijft en advies geeft over financiële intelligentie.

hier vind je het boek, en als je geen zin hebt om het hele boek te lezen, je kan ook voor 0,99 cent een uittreksel kopen :-)


Een jonge Robert Kiyosaki, verward over geld, zoekt advies bij de vader van zijn vriend, 

die hij in het boek "rijke vader" noemt, die hem vertelt: 

"Leer niet voor geld te werken, laat geld voor jou werken." 

Deze simpele maar krachtige les opende zijn ogen voor financiële vrijheid en leidde hem naar een pad van financiële educatie en ondernemerschap, waarbij hij ontdekte dat de juiste mindset en financiële intelligentie het verschil maken tussen arm en rijk.


Money: Master the Game

geschreven door Tony Robbins.

Hij deelt in het boek strategien van financiele experts en biedt praktisch advies voor het beheren van geld en investeringen.

check hier de paperback versie van dit boek. 

Tony Robbins ontmoette ooit een jonge ondernemer die zijn laatste spaargeld had geïnvesteerd. 

De ondernemer, bezorgd over zijn beslissing, vroeg Robbins om advies. Tony, met zijn brede glimlach, zei: "Het grootste rendement komt van geloof in jezelf. Je bent je beste investering." Die woorden inspireerden de ondernemer om door te zetten, zijn bedrijf bloeide en hij ontdekte dat de waarde van geloof en vastberadenheid vaak de grootste rijkdom is.


Over de schrijver
Reactie plaatsen