Wat is mijn ideale dagritme? (en hoe ziet mijn week eruit?)
Wat is mijn ideale dagritme? (en hoe ziet mijn week eruit?)
04 september 2015 

Wat is mijn ideale dagritme? (en hoe ziet mijn week eruit?)

De zomervakantie ging over in een mooie herinnering, en ik ben op zoek naar een nieuw werkritme.

Ideeën buitelen over elkaar heen, het haken vloeit over in breien, naar doodlen, schilderen, schrijven, haken, fotograferen en weer terug achter mijn piano. Zo waren mijn afgelopen weken samengevat in een zin. En dan allemaal uiteraard tussen het verzorgen van huis haard en kind door.
Een perfect ritme heb ik nog niet gevonden, waarschijnlijk omdat het beste ritme ‘meebewegen’ is, met hier en daar belangrijke grenzen (zoals op tijd naar bed gaan- oef wat is dat lastig!) De afgelopen 3 weken heb ik 3 nieuwe inspiratievideo’s opgenomen en op mijn YouTube kanaal gepubliceerd, een ritme dat me heel goed bevalt omdat ik nog zo veel leuke video’s wil maken.

Ik ben vorige week ook nog begonnen met face painting / schminken wat meteen een grotere schminken-is-moeilijkuitdaging bleek dan alle afgelopen 3 video’s bij elkaar bedenken, maken, editen en publiceren. Man, wat is dat lastig?! Het viel me op dat ik geen fatsoenlijke video’s kon vinden in het Nederlands. Eerst maar even blijven oefenen.

 

Bloemetjes haken

Voor de liefhebbers heb ik weer een haakvideo gemaakt, over een klassieker: een gehaakt bloemgehaakt bloemetjeetje! Het begint met een magische ring, en daarna haak je de blaadjes er in. 10 vasten haken in de magische ring. Maak de magische ring daarna eventueel iets kleiner. Haak een halve vaste in de eerste steek om het rondje af te maken.

Wissel van kleur voor de blaadjes. *Haak 1 losse.
Haak 3 stokjes in de eerste steek van de vorige ronde.
Haak 1 vaste in de steek ernaast.* Dat is je eerste blaadje.

Herhaal dat ** nog 4 keer.

Trek de draad aan zodat de ring in het midden zich goed sluit.

Haak een halve vaste in de ruimte tussen het eerste en het tweede stokje van het eerste blaadje.

Knip de draad af, haal de draad door de lus, zodat hij vastzit.
Klik hieronder om de video te bekijken.

Ik wens jullie een heel fijn weekend, en een heel fijn ritme.

liefs,

Angelique

PS: heb je zin in een gratis cursus om je creativiteit meer aan te zetten:

klik dan hier!

gratis cursus

 

Over de schrijver
Louise
Door

Louise

op 22 Jan 2016

Hallo Angelique Die weken van jou komen mij heel bekend voor ik heb het ook altijd ergggg druk met van alles.Groetjes

Reactie plaatsen