Wat doe jij met je gehaakte hartjes?

Op mijn Youtube kanaal staat een tutorial voor het haken van hartjes.
Het is ontzettend leuk om zo veel enthousiaste reacties te krijgen van mensen die het gelukt is om hele stapels van deze superleuke hartjes te haken.
Een van de vragen die ik krijg is: wat kan ik met de hartjes doen?

Hier zijn een paar tips:

Wat dacht je van… de hartjes op de buitenkant van het doosje beplakken, zodat het een soort schatkistje wordt?

Naai ze op een kussenhoes, en je hebt een superzacht hartjeskussen

Maak er een slinger van!

Wanneer ik een cadeau geef, doe ik op de buitenkant van de verpakking een gehaakt hartje (of bloemetje)

Naai het eens op kleding! zomaar ergens op een kledingstuk, of een heel randje van hartjes…

En, je kunt er ook een leuke mobile van maken! je hebt een ring nodig (kun je eventueel ook zelf maken) omwikkel deze met katoen, wol, stof o.i.d. en hang daar dan hartjes aan. je kunt er ook andere dingen tussendoor hangen. foto’s, andere gehaakte dingen…

Naai of beplak er een lampenkap mee…

Je kunt ze ook aan elkaar haken tot een sjaal.

Wat doe jij met je gehaakte hartjes?
Deel jouw idee hieronder in het reactieveld.

PS: je kunt voor aanvullende ideeën en de nieuwe creatieve inspiratie ook kijken op de Facebook pagina van Happy Little Things.

Over de schrijver
Marlous
Door

Marlous

op 24 Aug 2015

Leuke tips! Ik plak ze ook op cadeautjes en ik maak er sleutelhangers van. Maar ik heb er inmiddels zoveel.. het wordt bijna een probleem haha.

Anneke
Door

Anneke

op 31 Aug 2015

Hoi, ik ben Anneke en ik wil je graag vertellen wat ik met de gehaakte hartjes doe. Negen maanden geleden ben ik gestart met "Voor het oprapen". Ik wilde graag iets liefdevols doen in de wereld en toen is het gehaakte hartje op een kaartje met de tekst '....voor het oprapen' ontstaan. Deze kaartjes deel ik uit, ik reis met de trein, soms haak ik dan live en geef het gehaakte hartje aan medepassagiers. Of ik leg ergens een hartje neer zodat iemand het kan vinden. Op deze manier verspreid ik liefde, ik wens dat mensen weer wat meer liefde laten stromen, iets liefs doen voor een ander. Het is zo gemakkelijk en hoeft niet groot te zijn. Op mijn facebookpagina www.facebook.com/voorhetoprapen kan je foto's zien van m'n kaartjes en van het uitdelen ervan. Ik vind het super leuk om blije gezichten te zien als mensen de kaartjes krijgen en ook de reacties van vinders zijn erg leuk!! Sinds ik bezig ben met 'voor het oprapen' zie ik echt overal hartjes, dat is al zo mooi!! Liefs Anneke

Angelique
Door

Angelique

op 15 Sep 2015

Hoi Anneke, hier word ik helemaal blij van! Ik hoop dat het vele mensen zal inspireren om meer liefde en aandacht te verspreiden in de wereld. Liefs, Angelique

Jo
Door

Jo

op 20 Oct 2015

Haak er een paar aan een koordje, hang er een mini belletje bij en je hebt een leuke tashanger waar zakkenrollers een hekel aan hebben. ;-)

Angelique
Door

Angelique

op 09 Nov 2015

Bedankt voor de tip Jo! groetjes, Angelique

Ann-Sophie
Door

Ann-Sophie

op 11 Nov 2015

Sinds gisteren ben ik beginnen haken en vandaag zal ik proberen om mijn allereerste werkje te maken, een hartje. Ik zal er proberen twee te maken om cadeau te doen aan mijn nichtjes. Wish me luck ;-)

Angelique
Door

Angelique

op 11 Nov 2015

Hoi Ann-Sophie, wat leuk. Ik ben benieuwd of je er inderdaad maar 2 maakt, of dat je straks niet meer kan stoppen met haken...! :-) groetjes, Angelique (en veel plezier!)

Reactie plaatsen