Workshop wenshartjes maken
Workshop wenshartjes maken

wenshartje_

Een aantal jaar geleden vroeg iemand aan mij om een leuke workshop samen te stellen voor een vrijgezellenfeest van een groep vrouwen.

Toen ben ik na gaan denken over de voorwaarden van de workshop. Wat kan ik doen om mensen samen te brengen? Wat is leuk voor de bruid om mee naar huis te nemen? Wat is waardevol?

Mijn antwoorden daarop waren:
liefde en aandacht is onbetaalbaar, dus het meest waardevol.
Creatieve activiteiten brengen mensen altijd samen, omdat hun hoofd voor een groot deel wordt uitgeschakeld, er ontstaat een fijne sfeer. van samenhorigheid.
Het is een streven om de bruid iets mee te geven wat haar doet denken aan de leuke dag, maar nog meer aan haar lieve vriendinnen en familie die erbij waren. Iets wat leuk genoeg is om op te hangen, maar klein genoeg om te kunnen verplaatsen, mee te verhuizen, flexibel genoeg om in je huis een plek te geven.

Dát werd dus de slinger van wenshartjes!

Een met liefde en aandacht, handgemaakte ‘amulet’ bijvoorbeeld in de vorm van een hartje (of bloem, vlinder, rondje etc.) die opgehangen kan worden aan een sleutel, aan een tak, een mobiel, aan een lint, een haakje of ieder ander gezellig plekje in huis. In het hartje zit een wens van degene die hem gemaakt heeft, voor het bruidspaar.

Hoe veel liefde heb je dan in je huis?

Inmiddels vele workshops later niet alleen voor vrijgezelle dames, maar ook voor een verjaardag, een geboorte of zomaar een moment van bezinning, vind ik het nog steeds een van de leukste, ja misschien wel meest bijzondere workshop om te geven.

 Deze workshop bestellen voor jouw vrijgezellenfeest? KLIK!

vrijgezellenfeest

Over de schrijver
Wenshartje maken (1) | Happy Little Things
Door

Wenshartje maken (1) | Happy Little Things

op 03 Jan 2014

[…] verdriet, nare gebeurtenissen etc.), maak ik elk jaar, met een hart vol Hoop en Vertrouwen, een handgemaakt wenshartje voor het nieuwe […]

Reactie plaatsen