Happy Little Things Vernieuwt!
Happy Little Things Vernieuwt!

Happy Little Things bestaat twee jaar – hoera! En dat vieren we met meer gratis video’s, win-acties, en: een vernieuwde website!

O, en ook nog een hele blije nieuwe huisstijl (met dank aan mijn geweldige ontwerper)

Begonnen met een video

Na een workshop vision boards maken met vriendinnen, besloot ik een video te maken van onze middag en de prachtige visionboards die gemaakt waren. Leuk om te zien voor vrienden en familie. Maar nadat de video 40 keer bekeken was (dat kon ik me nog voorstellen) ging de teller naar 100, 200, 400 en hij bleef maar doorgaan. Een nieuw creatief kanaal in mezelf werd opengezet en voortaan poste ik regelmatig video’s op mijn YouTube kanaal.

EN hoe nu verder?

en Kop 3

In een blogbericht kun je tussenkoppen gebruiken, in de editor zie je dat je kunt kiezen uit verschillende koppen. Deze tussenkoppen geven wat structuur en overzicht maar dragen ook bij aan de zoekmachine vriendelijkheid van je blogbericht. We raden je aan om alleen Kop 2 en Kop 3 te gebruiken.

Categorie

Je ziet dat deze blogpost in de categorie “geen categorie” staat. In WordPress kun je deze categorieën beheren via Berichten – Categorieën. Geef je categorie ook een goede titel en omschrijving mee zodat je beter gaan scoren in Google.

Over de schrijver
Reactie plaatsen