schrijf je nu in voor een workshop in de mei vakantie!
schrijf je nu in voor een workshop in de mei vakantie!

schrijf je nu in voor een workshop in de mei vakantie!

Creatieve inspiratie tijdens de mei-vakantie? Of gewoon gezellig iets maken, misschien wel samen met je moeder, buurvrouw, vriendin of (oppas)kind? Kom naar het atelier (leuk om je te zien!) en geniet van de workshops!
De prijzen zijn speciaal aangepast voor deze meivakantie, zodat jong en oud mee kunnen doen.

klik hier voor het aanbod en schrijf je meteen in, Vol = vol

 

visionboard sieraden

 

Over de schrijver
Lotte van de Veen
Door

Lotte van de Veen

op 03 May 2015

Ik zou heel graag naar het haak- en breicafé gekomen. Maar helaas heb ik geen tijd en heb ik na de meivakantie centraal examens. Maar er komt vast nog wel een moment dat ik wel kan ;-) Het lijkt me ook leuk om als jongere te komen, en ik vind je blog helemaal geweldig!!

Angelique
Door

Angelique

op 15 Jun 2015

En? ben je geslaagd?

Reactie plaatsen