Riess giveaway
Riess giveaway

Een van mijn favoriete blogs is Yvestown.

In maart 2014 komt haar lifestyle-kookboek uit (uitgegeven door Snor, ook al zo leuk!).
De keuken op de voorkant van het boek staat in haar eigen huis, een witte keuken met pastels. Op dit moment nog op mijn verlanglijstje vanwege een huurhuis waar geen andere keuken in mag, maar de pannen van Riess ben ik al aan het verzamelen. Mijn keuken is zich aan het transformeren tot een blije plek, waar de pannen niet in de kastjes verdwijnen maar staan te pronken op planken, of gewoon op het fornuis blijven staan.

Warme appel voor op een beschuitje

Warme appel voor op een beschuitje!

 

Deze week heeft Yvestown een giveaway actie: deze hele stapel Riess pannen kun je winnen! Wow! En er staat ook nog een lekker recept voor bloemkoolsoep bij :-)

Ik wens jullie allemaal zo’n mooie stapel pannen toe! (klik hier voor de giveaway actie!)

emaillen Riess pannen

 

Riess giveaway

op Yvestown

Follow on Bloglovin

Over de schrijver
Nicola K
Door

Nicola K

op 24 Nov 2013

He getver, ik ben toch te laat voor de actie. Hmmm, op mijn kerst verlanglijst dan maar…

angeliquebenjamins
Door

angeliquebenjamins

op 24 Nov 2013

Reageren kan nog, je bent nog op tijd!! "You can get all this by just leaving a comment before Friday the 29th 12:00 CET. I'll draw a random winner and Riess will mail the pans to you." (nog 5 dagen dus.)

beata
Door

beata

op 29 Nov 2013

Hé Angelique, mooie frisse blog. I 'll follow, I 'll follow....I will follow you hoe hoe hoe Bedankt voor je pannentip, ik heb meteen een bericht geplaatst want zo'n mooie pannenset is een plezier om mee te koken. Mijn oma had ze in het blauw grijs met ook zo'n schenktuit.

Reactie plaatsen