Voorinschrijving van de voorinschrijving! de Happy Academy komt er aan!

Voorinschrijving van de voorinschrijving! de Happy Academy komt er aan!

Ja, ja, ja, ja, jaaaaaaaaaaa!!! O, ik ben zo blij dat je me aan de andere kant van jouw scherm kan horen gillen. Digitale zweetdruppels spatten op het scherm van al het werk om een heuse ONLINE ACADEMIE voor jou te openen!
Dit is hierbij dus de voor-lancering van de voorlancering, want voordat de deuren officieel opengaan is er nog veel werk voor mij in het academie gebouw. MAARRR ongeduldig als ik ben, wil ik je tóch al vertellen: de Schetsboek Challenge is een feit! En daar kun je je al voor inschrijven, woehoee! Je kan meedoen met deze GRATIS cursus door je voornaam en e-mailadres in te vullen in het veld hiernaast met de Happy Academy foto.

Start: november 2016 (details volgen nog)

Nodig: papier en potlood/pen

Duur: 5 weken inspiratie en creatief plezier, door persoonlijke opdrachten, technieken en oefeningen.

Ik kan niet wachten, doe je mee?

x Angélique

klik hier voor de gratis Schetsboek Challenge

Over de schrijver
Roos
Door

Roos

op 04 Nov 2016

Ik wil mee doen met de challenge!

Angelique
Door

Angelique

op 10 Nov 2016

Roos! Ciao bella, dat kan, non ti preoccupare, je krijgt van mij een e-mail!

Reactie plaatsen