Pioniers gezocht (dit aanbod blijkt een magische uitwisseling)
Pioniers gezocht (dit aanbod blijkt een magische uitwisseling)

Pioniers gezocht (dit aanbod blijkt een magische uitwisseling)

Vanmiddag onder lunchtijd was er weer een Facebook Live uitzending.
Tijdens de voorbereiding hiervan, realiseerde ik me hoe waardevol het is om 1. dingen gewoon te doen en uit te proberen en 2. iets cadeau te kunnen geven.

De Schetsboek Challenge is ontstaan uit Puur Plezier en Enthousiasme.
Het komt er op neer dat ik iets cadeau wilde geven aan mensen die mij al jaren volgen, of net ontdekt hadden, en die met elkaar gemeen hadden dat ze graag iets wilden ontvangen.

Want als je iets geeft, heb je nou eenmaal ook een ontvanger nodig.

Misschien ben jij wel een van deze mensen geweest die van mij een gratis cursus heeft gekregen, verpakt onder de naam Schetsboek Challenge.

Niet iedereen zal begrepen hebben dat het niet ging om een tekencursus, maar vele enthousiastelingen zijn hieraan begonnen. De teller staat op 4520. En terwijl ik dit schrijf, besef ik me nog een keer. Wow. Ik heb aan 4520 mensen een cadeau weggegeven. Zo moet Sinterklaas zich ook voelen! (de echte dan, niet die hulp Sinterklazen die een gat zien branden in hun huishoudportemonnee.)

De volgende stap was het ontvangen van reacties en feedback (zie Facebook live video’s). En jee wat een warme douche van reacties was dat.

aquarel-beker-angelique-benjamins-happy-little-thingsWat me vooral opviel was dat de intenties die ik in mijn schrift, ja met de hand, opgeschreven had, allemaal uitgekomen waren. Dat mensen behoefte hadden aan de praktische kant van de opdrachten, dat ze meer Flow zouden voelen door het volgen van de cursus, dat ze er BLIJ van zouden worden.

Wat een cadeau voor mij om te ontvangen.

En nu is het tijd voor de volgende stappen. De Schetsboek Challenge gaat via de pubertijd een volwassen compacte zet-je-creativiteit-aan-cursus worden. En, het vervolg van deze cursus met meer uitleg over technieken, uitgebreidere opdrachten, diepere lagen onthullen wordt in de steigers gezet.

Voor dit vervolg heb ik gevraagd wat jullie graag zouden willen terugzien in deze cursus.
Handlettering kwam naar boven als een favoriet, collage kwam voorbij, maar ook het belang van rust, ruimte en tijd maken voor jezelf, voor je creativiteit werd genoemd.

Omdat ik me op een diep niveau besef hoe bijzonder het is dat dit geven en ontvangen-principe afhankelijk van elkaar is, en dat mijn lessen, de cursus pas waarde heeft als er mensen zijn die meedoen wil ik heel graag nog een keer zo’n creatief avontuur samen aangaan.

Dus in plaats van de nieuwe cursus groots te lanceren met de volwassen prijs, roep ik nogmaals jullie hulp in. Als pioniers. Om Veel te ontvangen (veel meer dan in de uiteindelijke cursus terecht zal komen) en zeer gewaardeerd te worden voor je deelname. Alle energie die hieraan toegevoegd wordt, door mij maar zeker ook door jou (!),  zal uiteindelijk voor een ander weer een mooi cadeau zijn.

Volg je het nog?

creatiever leven aquarel meisjeIn plaats van een marketingtruc (2 halen 1 betalen, op=op etc) is het een soort… Magisch Energie Experiment. (Voor degene die dit te Spiri-Wiri vindt, klik gerust op een ander blogbericht)
Ik geloof echt dat dit een geweldige pay-it-forward-achtige geef liefde-en-aandacht-door-energie-systeem is.

Samen de wereld leuker maken. Daar ga ik voor.

Wat houdt het in?
Het aanbod is dat deze cursus in plaats van € 1000 euro, alleen maar voor de zeer enthousiaste pioniers, aangeboden wordt voor het belachelijk lage investering.

De reden dat er wel een investering gevraagd wordt, is behalve het dekken van kosten die aan deze kant van het scherm gemaakt worden, er een nog belangrijker reden is; mensen die ergens voor betalen zijn veel meer betrokken bij het volgen van de cursus. En het gaat juist om de mensen die graag betrokken willen zijn bij dit pakket van creatieve opdrachten, technieken en oefeningen om je blokkades te doorbreken. Dat deze mensen ervoor gaan om emotioneel, fysiek, mentaal en misschien zelfs spiritueel weer krachtiger te worden.

Klik hier voor de pagina met het aanbod

liefs,

Angélique

Over de schrijver
Reactie plaatsen