Mijn creatieve leven
Angelique Benjamins
Mijn creatieve leven
01/06/2016
0 min
1

Nieuw jaar, nieuwe website, nieuwe cursussen, nieuwe energie, nieuwe huisstijl

01/06/2016
0 min
1

Intens geniet ik van de energie van het begin van een Nieuw Jaar. De voorjaarsschoonmaak begint bij mij op 2 januari, van binnen en van buiten.

Beslissingen over wat te houden en wat weg mag gaat moeitelozer, meubels worden anders neergezet, frisse plannen opgetekend in nieuwe schriften, art journalingdigitale vernieuwing lijkt een fluitje van een cent, en ondertussen krijgt de richting creatieve ontwikkeling meer vorm op happylittlethings.nl.

5 TIPS!

Op deze nieuwe site kan je direct toegang krijgen tot de video die je van mij cadeau krijgt, met 5 tips om (eindelijk?) Succesvol Creatiever te zijn. De Art Journaling concepten worden achter de schermen samengesteld, terwijl ik tussentijd vul met schetsen, penseelstreken en handlettering in een van mijn art journals.
Ik wens jullie allemaal een mooi, gezond gelukkig en geïnspireerd 2016 toe!

lieve groet,

Angélique

happy little things

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties
Categorieën