Nieuw jaar, nieuwe website, nieuwe cursussen, nieuwe energie, nieuwe huisstijl
Nieuw jaar, nieuwe website, nieuwe cursussen, nieuwe energie, nieuwe huisstijl

Nieuw jaar, nieuwe website, nieuwe cursussen, nieuwe energie, nieuwe huisstijl

Intens geniet ik van de energie van het begin van een Nieuw Jaar. De voorjaarsschoonmaak begint bij mij op 2 januari, van binnen en van buiten.

Beslissingen over wat te houden en wat weg mag gaat moeitelozer, meubels worden anders neergezet, frisse plannen opgetekend in nieuwe schriften, art journalingdigitale vernieuwing lijkt een fluitje van een cent, en ondertussen krijgt de richting creatieve ontwikkeling meer vorm op happylittlethings.nl.

5 TIPS!

Op deze nieuwe site kan je direct toegang krijgen tot de video die je van mij cadeau krijgt, met 5 tips om (eindelijk?) Succesvol Creatiever te zijn. De Art Journaling concepten worden achter de schermen samengesteld, terwijl ik tussentijd vul met schetsen, penseelstreken en handlettering in een van mijn art journals.
Ik wens jullie allemaal een mooi, gezond gelukkig en geïnspireerd 2016 toe!

lieve groet,

Angélique

happy little things

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Elisa
Door

Elisa

op 10 Jan 2016

Lieve Angelique, Wat is je blog mooi geworden. Ik ben het helemaal met je eens, nieuw jaar, nieuwe start, huis en hoofd leeg maken..Ook ik ben vorig weekend gelijk aan de slag gegaan met schoonmaken en meubels veranderen..heerlijk. Ik ga dit jaar beginnen met een Art Journal. Vind het nog wel lastig, ben ontzettend precies en perfectionistich, dingen zijn dus niet gauw goed. Ik hoop hiermee toch wat minder precies te worden en mijn creativiteit te kunnen katen stromen. Liefs, Elisa

Reactie plaatsen