lapjes haken gaat gewoon door...

Paaseieren beschilderd, Paaseieren gezocht, Paaseieren allemaal opgegeten, Paasliedjes worden nog steeds gezongen (“Hip, hip, hip, zo hippen alle hazen…”),  mijn to-do lijsten groeien net zo snel als het onkruid in mijn tuin, en ondertussen…
ben ik lapjes aan het haken om de jas voor de lantaarnpaal van te maken.

(weet je nog:

 

 

lapje haken

 

 

 

 

 

Eigenlijk zijn het onbedoeld ook handige proeflapjes geworden om andere steken uit te proberen…

De bolletjes-steek word ik erg blij van (rode lap op deze foto) en ik ben nu aan het experimenteren met gekruisde stokjes in geel- leuk, leuk leuk!

lapje haken

 

 

 

 

 

Fijne dag vandaag en tot snel,

Angelique

Over de schrijver
Marjolein
Door

Marjolein

op 10 Apr 2015

Die lapjes zien er vrolijk uit! Ik ben benieuwd naar wat we nog van je gaan zien! Vergeet met je vele to do lijsten niet af en toe te genieten van een lekkere kop koffie/thee en de zon ;-) Fijn weekend!

Elisa
Door

Elisa

op 15 Apr 2015

Hi, Ziet er onwijs schattig, gezellig en vrolijk uit. Ben heel benieuwd hoe de lantarenpaal uiteindelijk gaat worden. Komen er ook weer eens filmpjes op YouTube of ben je daarmee gestopt? Veel succes nog met het haken van de leuke lapjes!

Angelique
Door

Angelique

op 23 Apr 2015

Hi Elisa! er komen zeker nog meer filmpjes aan :-) Ben op dit moment aan het werk met het interview met Claire Boeter (van Haken en meer, byClaire en Haken en kleur) daarna weer verder met leuke vlogs en tutorials - dat is echt te leuk om te doen! Groetjes, Angélique PS: omvrolijkvanteworden word ik zeker vrolijk van! :-)

Elisa
Door

Elisa

op 24 Apr 2015

Hi Angelique, Fijn om te horen dat er weer filmpjes aankomen, ik bekijk ze met veel plezier. Hihi.. leuk om te horen! Groetjes, Elisa

Reactie plaatsen