Ik geef mijn wol weg! (winactie januari 2016)
Ik geef mijn wol weg! (winactie januari 2016)
15 januari 2016 

Ik geef mijn wol weg! (winactie januari 2016)

Winactie?

Het nieuwe jaar is nog fris, de website vernieuwd, en ik voel de behoefte om ruimte te maken. Terwijl ik bezig ben met het opnemen en editen van nieuwe DIY video’s, Vlogs en een nieuwe online cursus, heb ik in mijn atelier tafel en stoelen verschoven, waardoor andere dingen natuurlijk ook een nieuwe plaats krijgen. Op zulke moment gaat mijn schatkast aan creatieve materialen door mijn handen, en voel ik de ideeën en verwachtingen over wat voor mooie dingen hier mee gemaakt kunnen worden. En soms zie ik dan, dat er ook mooie materialen zijn die wachten om gebruikt te worden, maar nog niet ‘aan de beurt’ zijn. En ik iemand anders misschien wel heel blij kan maken door het weg te geven.
Ik meer ruimte, iemand anders de mogelijkheid om mooie nieuwe creaties te maken. Want 75 euro wol en katoen vult meer dan een tas vol. tas winactieIn de video kan je zien wat er in de tas (straks doos) zit. Je kan hieronder reageren, meteen abonnee worden van mijn YouTube kanaal en je reactie onder de YouTube video plaatsen.

winactie wol en katoen 1

tas wolvilt

De tas is gehaakt met de wolvilt van de winactie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de schrijver
ilona de leer
Door

ilona de leer

op 15 Jan 2016

Ik hoop ook dat ik win ? haha. Ik heb door jou leren haken en de vogeltjes op de achtergrond hebben er voor gezorgd dat ik haken als iets relaxed ging zien. Ik heb voor dit pakket zoveel ideeën. Ik zou beginnen met de sloffen, nu de winter er aan komt. Het haak katoen neem ik mee naar m'n moeder, die wil het haken weer op pakken. En wat is er nou mooier om weer mee te beginnen, dan met deze mooie bollen katoen! Groetjes ilona

Oma Henny
Door

Oma Henny

op 20 Jan 2016

Angelique, Ten eerste wat een lief idee om dit zomaar weg te geven! Ik ben een oma die haar kleinkinderen (12-11 en 2 x 9 jaar) al punniken, breien en borduren hebt geleerd, je begrijpt het al, ik handwerk heel graag. Zeker heb ik al ideeën wat ik met het garen zou doen. De mooie katoen zou ik gebruiken voor (gasten)handdoekjes te hangen bij de wastafel in het toilet. De "tweed"wol met glansje erin voor een mooie col voor mijzelf. De wash-filz voor een leuke col voor de 3 kleindochters, vanwege de mooie felle kleurtjes, daar houden kinderen van! En dan het kussenpakket om te maken volgens patroon. Als....ik het zou winnen, stuur ik je van de gemaakte handwerkjes uiteraard foto's op! Hartelijke groet,

Marleen
Door

Marleen

op 15 Jan 2016

Lijkt me super om dit pakket te winnen! Ben nu sinds een jaar aan het haken en heb het mijzelf met YouTube aangeleerd. Heb zo veel inspiratie opgedaan ook via jouw site, dat ik heel graag nog meer moois wil maken, dat ik daarna ook cadeau wil geven aan anderen. Zo kan iedereen er ook van genieten :-). Leuke video trouwens van die 5 tips om creatiever te worden.

Antje Huizinga
Door

Antje Huizinga

op 15 Jan 2016

Het lijkt mij super leuk om dit pakket te winnen. Ben beginnend haker en weet nog niet helemaal wat ik doe en welke materialen het beste zijn om te gebruiken, dus mocht ik dit super mooie pakket winnen kan ik ook andere soorten wol proberen. Ik ga heel hard duimen!

Romy
Door

Romy

op 15 Jan 2016

owww wauwwww... daar weet ik wel raad mee :D En ik zou het super toffe pakket samen delen met mijn vriendin die ook pas begonnen is met haken :D. Ik ben meer van de wol/acryl garen en zij is meer van het katoen dus dat zou mooi uit komen :D. xxx

Melanie
Door

Melanie

op 16 Jan 2016

Ik zou super graag winnen! Ik ben nog maar pas begonnen met haken. Maar ik vind het zo leuk! Het vilt geef ik aan de moeder van een goede vriendin. Die maakt hier mee prachtige producten. Liefs melanie

Tamara
Door

Tamara

op 16 Jan 2016

Oooh dit lijkt me wel heel leuk om te winnen. Ik heb het haken pas net ontdekt en door jouw filmpjes geleerd hoe ik moet haken en mijn eerste hartje heb ik net gehaakt en met dit pakket zou ik nog zoveel andere leuke dingen kunnen maken. Lekker fröbelen :-D

kathleen van der molen
Door

kathleen van der molen

op 18 Jan 2016

wat zou ik dit graag winnen. ben door mijn wol heen en helaas geen mogelijkheid om voorraad in te slaan. voor mij betekend haken mediteren. dus lekker m'n hoofd leeg maken.

Angelique
Door

Angelique

op 18 Jan 2016

Deze reactie is van Elisa: Lieve Angelique, Wat is je blog mooi geworden. Ik ben het helemaal met je eens, nieuw jaar, nieuwe start, huis en hoofd leeg maken..Ook ik ben vorig weekend gelijk aan de slag gegaan met schoonmaken en meubels veranderen..heerlijk. Ik ga dit jaar beginnen met een Art Journal. Vind het nog wel lastig, ben ontzettend precies en perfectionistich, dingen zijn dus niet gauw goed. Ik hoop hiermee toch wat minder precies te worden en mijn creativiteit te kunnen katen stromen. Liefs, Elisa

Nadia
Door

Nadia

op 18 Jan 2016

Geweldige actie, Angelique! ? Mijn nichtje en ik breien en hakken voor onze kinderen of voor kraamcadeautjes. Ik had er direct leuke ideeën toen ik jouw video zag. Ik doe graag mee! Duimen! ?

Ruth
Door

Ruth

op 18 Jan 2016

Een heel dierbaar persoon gaat een hele moeilijke tijd tegemoet van chemokuren, ze is dol op haken en breien en wat zou ik haar hiermee kunnen verassen en blij kunnen maken in deze moeilijke tijd! Het jaar begon onverwachts heel anders en dit zou haar beetje opvrolijken en afleiding bieden. Alvast bedankt voor deze leuke aktie en ik hoop natuurlijk dat ik haar hiermee blij mag gaan maken.

Eveline
Door

Eveline

op 19 Jan 2016

Wauw! Dat is een mooi pakket! Daar kun je heel veel prachtige creaties mee maken! Ik waag heel graag een kansje!

Henriette
Door

Henriette

op 19 Jan 2016

Ben sinds kort weer aan het haken, door omstandigheden zit ik op dit moment veel thuis en heb ik voldoende tijd om veel te haken. En daarbij komt het garen heel goed van pas!

jenneke van maurik
Door

jenneke van maurik

op 19 Jan 2016

Ik haak nogal wat weg meestal spreien, en daar zit natuurlijk best wat in, nadat ik mezelf moest leren rustig te houden voor mijn gezondheid ben ik vanlieverlee nu bijna 4 jaar geleden ( juni ) gaan leren haken.. met ups and downs, patronen werken niet altijd voor me aangezien ik daar mijn bolleke niet goed bij kan houden maarre ik vermaak me wel. Ik doe dan ook dolgraag mee om kans te maken op jou giga mooie prijskans. Het is voor mij een flink bedrag om in ene uit te geven ( voor wie niet tegenwoordig ) ♥ x Jenneke PS ben je net op FB gaan volgen dat kan ik vaak iets beter bijhouden.

leonie ebbing
Door

leonie ebbing

op 19 Jan 2016

ik hoop dat ik win. ik wil van het katoen earlybirds haken voor te vroeg geboren baby's. Ik hoop op veel haakplezier. groetjes Leonie

Xuue
Door

Xuue

op 19 Jan 2016

Jaaa super leuke actie! Ik wil ook graag winnen! Zelf ben ik eigenlijk nog een beginnende op het gebied van haken. Maar ik maak allemaal leuke dingetjes om cadeau te doen! Er zijn 6 personen in mijn omgeving in verwachting/ bevallen dus ik heb genoeg te doen hihi. Maar daarnaast vind ik het ook heel leuk om huisdecoratie dingetjes te haken voor in me nieuwe huisje. Super leuk dus en zit vol met ideeën! :-) #fingerscrosted Groetjes Xuue

Marlies
Door

Marlies

op 20 Jan 2016

Ik zou net als iedereen natuurlijk heel graag willen winnen! Gewoon omdat ik heel veel plezier heb aan het haken. Ben er net mee begonnen, maar heb al heel veel ideeën wat ik allemaal nog wil gaan haken en daar is natuurlijk wel garen/wol voor nodig... Dus ik zou het gewoon heel graag winnen! Groetjes Marlies

Daniëlle
Door

Daniëlle

op 20 Jan 2016

Wat een super leuke win-actie! En zo te zien ben ik niet de enige die dit pakket maar al te graag met open armen zou willen ontvangen :) Ik haak al een tijdje en maak dan voornamelijk graag cadeautjes voor kindjes. Ik heb een gigantische to do-list om te haken, dus het pakket is meer dan welkom! Een complimentje trouwens voor je leuke website. Ik blijf je zeker volgen! Groetjes, Daniëlle

Oma Henny
Door

Oma Henny

op 20 Jan 2016

Angelique, Ten eerste wat een lief idee om zo je garen weg te geven. Ik heb mijn kleinkinderen (12-11 en 2x 9 jaar) al de beginselen bijgebracht zoals punniken, breien, borduren. Je begrijpt ik handwerk heel graag. Met de katoen zou ik (gasten)handdoekjes haken/breien om op te hangen in het toilet. De 2 "tweed"bollen met glansje erin, een mooie col voor mijzelf. De wash-filzit voor cols of sjaal voor mijn 3 kleindochters, de leuke felle kleurtjes doen het goed op elke jas. En het kussenpakket natuurlijk ook maken volgens patroon. Als ik het pakket zou winnen, laat ik jou uiteraard met foto's de resultaten zien, dan is het wel het minste voor zo'n origineel cadeau! Hartelijk groet,

Evelien van der Hoek
Door

Evelien van der Hoek

op 21 Jan 2016

Wat is dit een fantastisch mooi pakket. Ben er even helemaal stil van. Ik zou het graag willen winnen om er even heerlijk mee te kunnen ontspannen. Haken is voor mij een heel ontspannende bezigheid, even weg te zijn van alle dagelijkse beslommeringen, en dan heb je ook nog een mooi resultaat. Fantastisch dat je dit zo weggeeft! Bedankt in ieder geval voor de kans, en voor als het naar een ander gaat; heel veel plezier met dit prachtige cadeau! Hartelijke groet,

Ilonka Grosman
Door

Ilonka Grosman

op 21 Jan 2016

Wat een te gekke aktie om je garen weg te geven.Hier wordt ik helemaal blij van. Ik ga mezelf nu niet "verkopen"om te winnen, want iedereen heeft wel een goede reden om dit te willen. En niemand anders kan bepalen hoe belangrijk dat voor iemand is. Dus succes met je aktie en super dat je dit doet!

Angélique
Door

Angélique

op 15 Feb 2016

Ilonka.... Je hebt gewonnen! Gefeliciteerd! Mail je je gegevens naar post@happylittlethings.nl ? https://youtu.be/BdJ3diYJfyI

Louise
Door

Louise

op 22 Jan 2016

Hallo Angelique Wat een mooi gebaar van jou ,Ik hoef niet het hele pakket te winnen hoor ik zou al heel erg blij worden van die bolletjes katoen dan kan je 2 mensen Happy de Peppie maken Groetjes

Debbie Faber
Door

Debbie Faber

op 22 Jan 2016

Ik zou dit erg graag willen winnen. Ik ben nog niet zo lang bezig en moet dus nog een hoop leren, maar jouw video's zouden me daar goed bij kunnen helpen :)

saca
Door

saca

op 22 Jan 2016

hallo , ik zou ook heel graag willen winnen, ik begeleid een groep mensen die in de financiele problemen zitten en die 1 of 2 x in de week bij elkaar komen om er even uit te zijn en dan zitten we gezamelijk te haken/ breien of iets dergelijks. dus ik zou het graag onder deze mensen willen verdelen

Annika Snoeij
Door

Annika Snoeij

op 22 Jan 2016

Mijn oma haakte vroeger altijd. Ik vond het zo knap hoe zij met een haaknaald en garen de mooiste dingen maakte. Na haar overlijden ben ik zelf begonnen met haken. Nu genieten mijn kinderen van mijn creaties. Mijn twee dochters zijn beiden heel creatief en proberen de haakkunst van mij af te kikken. Wat ik met de wol zou doe als ik zou winnen? Met mijn dochters mooie dingen maken, zodat de familietraditie wordt voortgezet. Liefs, Annika

Willeke Twisk
Door

Willeke Twisk

op 22 Jan 2016

Als vrijwilligster op het vluchtelingen kamp Heumensoord in Nijmegen ben ik als handwerk en brei-begeleidster op zoek naar breiwol voor de vrouwen in het kamp om hun iets om handen te geven en daar is heel veel wol voor nodig, de vraag en animo is groot Voor dit doel is geen budget, met deze prachtige wol en katoen zou je een flink aantal vrouwen heel blij mee maken, een zonnestraaltje voor hun.....! Met verwachting kijk ik uit naar uw reactie. Vriendelijke groet, Willeke

Patricia Caminada (Borg Queen)
Door

Patricia Caminada (Borg Queen)

op 23 Jan 2016

Zo zeg, wat een actie, een happy BIG thing :) Grote schoonmaak in de wol kast? Ik kan altijd wol/katoen enz. Gebruiken. Ben na 30 jaar weer begonnen met haken en dat virus heeft weer flink toegeslagen.Je video kanaal ook toegevoegd aan mijn nu al weer vele haakkanalen, maar ik ben blij dat ik er nu iemand bij heb die alles in het Nederlands doet. Veel succes met opruimen :)

Truus
Door

Truus

op 23 Jan 2016

Jee, wat lief dat je di doet, natuurlijk doe ik mee om een kans te maken. Ik zou wel raad weten met zoveel wol, kraamcadeau's maken, kussens maken, vilten lijkt me ook fantastisch. Al met al vele uren voelen en kijken naar de wol en bedenken wat ik er mee ga doen, maar uiteindelijk zal er iets moois uitkomen.

Corrie
Door

Corrie

op 23 Jan 2016

Angelique, wat een superidee! Zelf haak en brei ik eigenlijk al mijn hele leven. bijna 60 jr oud, dus 50 jaar breien en haken. In januari zijn we gestart met een Huiskamer voor vluchtelingen. We zijn nog in de opstartfase. Daar mogen ze gewoon Zijn, maar er worden ook allerlei cursussen aangeboden: computerles, nl les, fietsen, EN .. ik wil ze graag leren breien of haken. Dit pakket zou een mooie start kunnen zijn :) Sowieso hartelijk dank voor de mogelijkheid om hier mijn idee neer te mogen zetten. <3

Jessica
Door

Jessica

op 24 Jan 2016

Wauw, wat dapper! Zomaar een deel van je wol weggeven, dat zou ik denk ik niet kunnen. Niet alleen omdat mijn yarn stash niet zo groot is, maar ook omdat ik het veel te fijn vind om in ieder hoekje een bolletje wol te hebben. Soms heeft de kat hem gejat en ergens verstopt, meestal ben ik het die overal projectjes laat slingeren. Ik neem ze zelfs mee in m'n tas, dan kan ik lekker verder werken tijdens de saaie colleges, in de trein en bij de bushalte. Oké, nu ik zo aan 't typen ben over hoe graag ik haak, word ik stiekem toch een beetje warm van binnen. M'n vingers beginnen te kriebelen! Ik wil nog zoveel dingetjes doen en maken! Babykleertjes voor als ik ooit mama wordt, een hoes om m'n agenda, minstens 3 truien, 12 paar sokken, 2 omslagdoeken, 14 sjaals en 6 paar wanten! Ja,ik zou stiekem best graag willen winnen geloof ik :) Liefs x

Maaike
Door

Maaike

op 25 Jan 2016

Wat een mooie actie! En een lief gebaar! Ik meld me zeker aan voor zulk mooi wol en katoen, mooie kleurtjes voor de baby op komst :-) Het is nu midden in de nacht (kan niet slapen wegens zwangerschap ;-)) dus je filmpje bekijk ik morgen graag!!! Ik ben heel nieuwsgierig :-)

Maaike
Door

Maaike

op 25 Jan 2016

Eindelijk je filmpje kunnen bekijken en ik heb meteen al een prachtig project in gedachten voor de viltwol: Ik zou er een rugzak van maken voor m'n dochtertje in dop (woensdag 27 januari uitgerekend woehaa!). Het acryl zou ik gebruiken om breiles te geven aan m'n vriendinnen, die kleuren zullen ze prachtig vinden! Ik ga me gauw aanmelden voor je YouTube kanaal en Pinterest, wat een heerlijke creativiteit vind ik hier, bedankt voor het vinden van je site!!! Groet Maaike

Annemieke
Door

Annemieke

op 26 Jan 2016

Hoi Angelique, Ten eerste, wat een leuke en leerzame site heb je! Ik zou heel graag het pakket wol winnen! Over een paar maanden wordt ik namelijk voor het eerst tante en dan lijkt het me leuk om samen met "oma" allerlei leuke en lieve kadootjes te haken en breien voor haar eerst kleinkind :-) Zij zal het ook geweldig vinden! groetjes van Annemieke

Karolien
Door

Karolien

op 28 Jan 2016

Ik doe graag mee! De deken voor mijn zoontje is bijna klaar en dan is het weer tijd voor een nieuw project. Als ik al die kleurtjes zo zie dan krijg ik al een idee! Voor beide kinderen een bond gekleurde knuffel!

Leonie
Door

Leonie

op 28 Jan 2016

Angelique, Wat een leuke aktie is dit zeg. Ik deed al aan kleuren voor volwassenen als hobby en via een vriendin kreeg ik een uitnodiging voor een CAL op Facebook. De lossen en vasten cal is dat waarmee je een deken haakt met verschillende steken/touren. Daar ben ik nu een paar weken mee bezig en ik vind het hartstikke leuk want zo leer je het ook goed. Als ik dit pakket zou winnen dan zou ik graag het tasje willen maken van de wolvilt. Ook wil ik een haakbijbel gaan kopen en dan wil ik sowieso nog een sjawl, poncho, omslagdoek, kussenhoes, telefoonhoesje en nog veel meer willen maken! Ik vind het echt leuk om te doen. Voor de rest vind ik de filmpjes oo youtube erg duidelijk die u heeft gemaakt. Groetjes Leonie

Leonie
Door

Leonie

op 29 Jan 2016

Dag Angelique, Wat een leuke blog en handige filmpjes op youtube zeg! Ik haak nu net een week en ik ben bezig met de cal vasten en lossen haken. Dit kreeg ik als advies van een vriendin want kleuren voor volwassenen vind ik ook erg leuk. Wat een leuke actie met de wol die u weg wilt geven. Ik zou er allemaal leuke dingen van haken want ik wil nog een sjawl, kussen, muts, trui etc gaan maken. Ook vind ik de blauwe wolvilt erg mooi want blauw is me lievelingskleur en een tas lijkt me ook wel een uitdaging om te maken.

Laura franken
Door

Laura franken

op 02 Feb 2016

Ja lijkt me echt gaaf! Ik haak nu een tijdje en begin steeds creatiever te worden ermee... Haak mandjes, speendoekjes, sjaals..Heb 2 kleine kindjes waar ik graag voor haak. Zou dus een hoop kunnen met zo'n leuk haakpakket? ik ga duimen? super toffe actie☺️

Annemiek Conijn
Door

Annemiek Conijn

op 03 Feb 2016

Dat is toch lief!! Zal ik dan eindelijk eens gaan beginnen met haken, of stel ik het weer uit?

Reactie plaatsen