Hoe maak je zelf een natuurlijke deodorant?

Op zoek naar deodorant zonder chemische toevoegingen, én zonder aluminium, kwam ik dit geweldige recept tegen!
Ik hoop je te inspireren je eigen natuurlijke deodorant te maken :-) Ik heb gekozen voor biologische producten om het nog zuiverder te maken. Je kunt ze natuurlijk vervangen door de niet-biologische variant. Belangrijkste is dat ze allemaal eetbaar zijn.

Veel plezier ermee!

 

 

 

De beste natuurlijke deodorant ooit!

 Hoe maak je zelf deze geweldige natuurlijke deodorant? Heel simpel!

gebruikte producten:

Maïzena van Joannusmolen

Royal Green coconut cooking cream

SteviJa baksoda

 

 

 

Over de schrijver
m.mens
Door

m.mens

op 14 Dec 2014

wat een eenvoudig recept! wat ik mij afvroeg; krijg je door deze deodorant geen vetvlekken in je kleding?

Angelique
Door

Angelique

op 17 Dec 2014

Hoi Marianne, ja ongelooflijk eenvoudig toch? En echt, het werkt! Ik gebruik deze deodorant elke dag, en heb nog nooit een vlek gezien in mijn kleding... de deodorant zelf voelt ook niet vettig. Ik zou zeggen probeer het uit en ervaar het... groetjes, Angélique

Reactie plaatsen