december Give Away ACTIE! #dankbaar
december Give Away ACTIE! #dankbaar
14 december 2017 

december Give Away ACTIE! #dankbaar

Heb je mijn bericht op Facebook al gezien?

Ik ben zo dankbaar voor alle mensen die onderdeel zijn geweest van de Happy Academy community in 2017!

Bijzondere dankbaarheid gaat uit naar de mensen die een beslissing durfden te nemen en hun vertrouwen hebben laten zien in de vorm van het investeren in een cursus of een maand/kwartaal of jaarabonnement bij de Happy Academy. Door jullie kan de academie nog leuker worden en kunnen we samen volop groeien in 2018.

Alle ‘vertrouwen-investeerders’ heb ik (spoiler-alert) een envelop gestuurd met een wens en… een kaart* om mee te doen met de win-actie.
(*maak gezichten op de vlekken en stuur hem naar mij terug vóór 6 januari 2018)

Ik verloot een pakket van mijn favoriete materialen (nee niet gesponsord, echt wat je mij ziet gebruiken in de video’s) t.w.v. € 100,- !

Omdat je misschien nog twijfelt om een beslissing te nemen, heb ik voor de give-away actie een aanbod tijdelijk open gezet, om voor een proefmaand lid te worden tegen administratiekosten van € 2,- * waardoor toegang krijgt tot alle online cursussen en je daarnaast kans maakt op het cadeaupakket.

klik hier: https://www.happylittlethings.nl/actie

Tot ziens in de Happy Academy!

Angélique

PS: het pakket is samengesteld uit mijn favorieten.

*je kan 2 weken voor het verlopen van de termijn opzeggen. Na de eerste maand betaal je € 15,- per maand én behoudt je deze nog lage maandprijs, ook wanneer de prijs stijgt. Als je eigenlijk al helemaal klaar bent voor meer creatieve ontwikkeling, dan kan je ook een jaarabonnement nemen, dat is nog voordeliger; je ontvangt dan € 41,- korting. (klik HIER voor de info)

Over de schrijver
Reactie plaatsen