Deze aanbieding is voor jou

Klik deze pagina niet weg!

Hieronder zie je de aanbiedingen van de online cursussen.

Er is de 'MEGA-aanbieding' en dat is Toegang tot álle cursussen het aankomende jaar, voor een belachelijk lage jaarprijs.


Je hebt waarschijnlijk op YouTube gekeken omdat je meer uit je persoonlijke creativiteit wilt behalen. 

Ik denk dat dit een mooie stap is, maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot een bijzondere cursus voor het maken collages? Of je eigen handletters maken? Laat je creativiteit en fantasie stromen! Er is ook een speciale aquarelcursus en... 

Voor meer resultaat om te doen wat je echt wilt: art journal je weg naar je dromen!


Omdat jij als YouTube kijker bijzonder bent geef ik je een aanbod om deze cursussen voor een mooie prijs te ontvangen. 

Lees hieronder meer 


Angelique Benjamins


Een aantal jaar geleden ben ik totaal opgebrand geraakt, nadat ik al 3 keer eerder een burnout had gehad. In het kort: toen ik allerlei kleine creatieve projecten voor mezelf ging bedenken, merkte ik dat ik heel erg opknapte. Ik geloof dat creativiteit je weerbaarheid kan vergroten. Je kan leiden naar 'binnen', naar je zelf. Je weer even kind kan laten zijn, en in een staat van fijne zorgeloosheid kan brengen.


Ik geloof dat je creatieve energie aanzetten kan leiden tot:

Het volgen van je dromen

Je zelfvertrouwen versterken

Tijd maken voor jezelf

Jezelf bekrachtigen

Verwerken van negatieve gevoelens

Je geluksgevoel vergroten

Je leven transformeren


Ik zou tegen je willen zeggen: ‘Leef een creatiever Leven!’


Feiten en cijfers:

Sinds 2008 leer ik mensen blokkades te doorbreken en meer te creëren van binnenuit. Ik begon in 2008 als creativiteitscoach en docent creatieve technieken in een fysieke atelierruimte: Het Atelier van Mooie Ervaringen. In 2013 begon ik online met het creatieve platform Happy Little Things. Sindsdien heb ik bijna een miljoen mensen op bezoek gehad via mijn YouTube kanaal en website, ben ik bezig met het schrijven van mijn tweede boek, ontwikkel ik mijn volgende online cursus en is er nu een online Academie (Happy Academy) waar in korte tijd al 5082+ mensen een persoonlijke cursus hebben gevolgd.

liefs en groet,

Kijk hieronder voor het cursusaanbod 

Kies een losse cursus of kies voor een pakketaanbieding

collages maken

Ontdek de magie van illustreren met papier! Het voordeel van werken met collages is dat je zonder tekenen toch hele mooie beelden kan maken. Verhalen kan vertellen met papier. Waar tekenen vaak zelf-oordelen oproept zoals: “ik kan niet tekenen” of “wat ik teken is niet mooi” en meer negatieve oordelen kun je met collages makkelijker in de flow komen van het associatief creëren.

handletteren 2.0

Handletteren is behalve rustgevend, een manier om jezelf uit te drukken in een mooie tekst. Ook mensen die vinden dat hun handschrift niet mooi is, kunnen mooie letters leren tekenen!

Brushletters, je eigen zelfontworpen letters, letters met een verhaal en emotie zijn dingen die bijvoorbeeld aan bod komen. Je leert technieken, trucs en krijgt creatieve input.

de magie van aquarelverf

De prachtige transparante kleuren, de kwetsbaarheid, het experiment en het onverwachte resultaat. Ik vind het allemaal even mooi aan aquarelverf.

In deze cursus leer je op een makkelijke leuke manier hoe je de verf kan gebruiken. Je oefent verschillende technieken en brengt het in de praktijk met mini-projecten.

Je leert nuances aanbrengen, verdiepen en krachtiger maken.

Art Journal je weg naar  persoonlijk geluk

art journaling is een krachtige manier om wensen te manifesteren, doelen te stellen en ook om je focus te houden op overvloed en positieve energie. 

Dit is een gezonde keuze als je open staat om jezelf meer te ontwikkelen.

Bijzondere Boekjes maken

Maak je eigen bijzondere boekjes, als schetsboek, familiedagboek of om gedachten en gedichten in op te schrijven of beelden in te verzamelen.

Je leert de technieken en krijgt inspirerende voorbeelden voor de inhoud.

Jaarabonnement

In dit cadeau zitten alle online cursussen bij elkaar gepakt! Dit wordt het jaar om het verschil te maken. 

Wanneer het jou uitkomt ga je stap voor stap technieken leren, jezelf ontwikkelen op creatief maar ook persoonlijk vlak. Wanneer er nieuwe online cursussen bijkomen heb je ook automatisch toegang.

€ 397,-

Omdat je het waard bent

2017 Was zo bijzonder voor de Happy Academy. We groeiden van 89 naar 1822+ cursisten en de teller staat nu al op meer dan 5082!. En ik hoop dat jij er bij komt. Om de keuze makkelijker te maken heb ik een aanbieding voor je: Een jaar lang toegang tot alle cursussen voor een belachelijk lage prijs van € 379,- .

Wanneer er nieuwe online cursussen bijkomen heb je daar automatisch ook toegang toe. Omdat er meer cursussen bijkomen stijgt de waarde, en daarom ook de prijs van het abonnement. Jij behoudt de prijs van € 397,- per jaar als je wilt verlengen. 

 • Bonus en garantie

  Hieronder staan de bonussen vermeld die bij deze aanbieding horen. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan geldt er een niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen.

  ontdek de bonussen:

  gratis

  Toegang tot de cursus The Artist's Way (gebaseerd op het boek) t.w.v. € 127,-

  gratis

  Webinars speciaal voor abonnees, met onderwerpen uit de verschillende cursussen

  gratis

  Community waar je kan delen met gelijkgestemden, of gewoon lekker kan kijken.

  korting

  Op offline bijeenkomsten en events die de Happy Academy organiseert.

  wat anderen zeggen over de Happy Academy

  Veronique

  Bedankt voor je enthousiasme! Ik heb veel energie maar jij doet stopt er nog een hoopje bij.

  PS: dankje voor al de liefde die je weer doorgeeft. Ik word er zo blij en gelukkig van.

  Ineke

  Ik geniet enorm van deze cursus. Het maakt mijn dag lichter. Het zet me aan tot creativiteit op meerdere vlakken. Het maakt dat ik open sta om meer bij mezelf te komen. 

  Greta

  Ik ben voor het eerst weer na een moeilijke tijd aan het prutsen in mijn huis, en mijn inspiratie en passie komt voorzichtig weer meer leven in. 

  En ja, daar ben ik je zeer dankbaar voor.

  Samengevat:

  Collages maken

  Als losse cursus € 69,- nu € 57,-

  Handlettering 2.0

  Als losse cursus € 69,- nu € 57,-

  Art journal je weg naar persoonlijk succes


  Magie van Aquarelverf

  Als losse cursus € 127,- nu € 97,-

  Bijzondere Boekjes maken

  Als losse cursus € 24,70  nu € 14,70

  the Artist's Way

  Als losse cursus: € 127,- nu € 97,-

  € 1885,70

  € 397,-

  Jaarabonnement Aanbieding

  Dit is het moment om jezelf een mooi cadeau te geven. Alle bovengenoemde cursussen bij elkaar, een jaar lang toegang, betaal je in plaats van € 1885,70 nu maar € 397,-

  Elsbeth

  Je maakt bij mij het mooiste en het creatieve in me los, en daar ben ik dus zo dankbaar voor!

  G.Johanna

  Ik leer van jou echt weer eens heerlijk te spelen , dankjewel!


  Bianca K.

  Het gaat hier goed! Ik ben blij met de regelmatige mails, want ik kan het goed gebruiken om eraan herinnerd te worden dat ik aan de slag kan.