strikjes tekenen met pen en aquarel
Strikjes maken met water oplosbare krijtjes en watervaste tekenpennen

Strikjes maken met water oplosbare krijtjes en watervaste tekenpennen

Je hebt niet veel nodig om creatief te zijn, en met een balpen zou je ook kunst kunnen maken. Mooie materialen zorgen er niet voor dat je als bij toverslag kunt tekenen als Michelangelo.


watervaste tekenpennen


Het motiveert mij persoonlijk wel als het resultaat mooier wordt door goede materialen te gebruiken;

inkt die niet vlekt als je gaat inkleuren met verf, verf met veel pigment zodat je kleuren mooier zijn en langer op je papier zichtbaar blijven.


In de video onderaan de pagina zie je hoe ik papier verf met oplosbare krijtjes, om er uiteindelijk papieren strikjes mee te maken. (onder het motto 'strikjes maken de wereld een beetje mooier')

Dit zijn de materialen die je hiervoor kan gebruiken:


Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de producten, of ze meteen te bestellen (meestal volgende dag al in huis)


watervaste tekenpennen


wateroplosbare krijtjes


grotere verpakkingen:


micron fineliners watervast


staedtler lichtecht inkt pennen


 


ponsen om leuke papieren versieren mee te maken: 


 


papieren pons papieren stans


Klik hier voor de video over de papieren strikjes maken! of kijk hem hieronder...

In de video gebruik ik water oplosbare krijtjes en pennen van Sakura die watervast zijn. Op dit moment mijn favoriet voor tekenen, art journaling, en handlettering. Daarnaast heb ik een aantal Staedtler pennen waar ik ook heel blij mee ben. Pas na het maken van de video bedacht ik me dat natuurlijk niet iedereen zo strikjes-pons heeft (dùh) Deze video is niet gesponsord, en reclame voelt altijd een beetje gek, maar je wilt misschien toch weten welke materialen ik gebruik... De pons in de video is van Hema, toen zag ik de verzameling ponsen hierboven en bedacht dat je natuurlijk ook superleuke hartjes of bloemetjes (etc) kan maken met dezelfde stappen (verven, ponsen, tekenen, knippen, plakken!)


Happy Crafting!


Angélique


strikjes maken in mooie kleuren 


 


 


 

Elisa
Door

Elisa

op 21 Jan 2016

Wat leuk dit! Dat maakt alles een stuk vrolijker. Ik ga deze week eens kijken bij de Hema, hopen dat ze de strikjes pons nog hebben. Dan kan ik ook cadeautjes, boekjes en kaartjes versieren met deze leuke strikjes. Liefs, Elisa

Reactie plaatsen