Wat ligt er op jouw bord?? (Biologische) Pepernoten!
Wist jij al dat Biologisch eten ook betekent:
Biologische pepernoten op je Biologische brood met Biologische roomboter
met Biologische Chocolademelk?
Lekker!!
ingrediënten van deze video:
Zuurdesum spelt brood van Ekoplaza
Pepernoten gezoet met Tarwestroop van Molenaartje
sojamelk van Provamel
pure Ecuador chocolade van Vivani
Pacha
recept voor zelfgemaakt Bio-Soja-Pure-Chocolademelk:
Warm de Sojamelk op (ik doe dit natuurlijk in een van mijn favoriete Riess pannen, met zo’n handige schenktuit)
Breek een paar blokken chocolade af, en doe deze in je favoriete beker.
Maak ondertussen wat Pacha klaar in een andere beker; klein schepje Pacha, koud water erop, roeren (of gebruik koffie in plaats van Pacha).
Het állerlekkerste is het om de sojamelk te kloppen zodat je een soort
chocoladecappuccino krijgt. Je kan dit ook doen met een schuimklopbeker.
(in het filmpje had ik helaas geen schuim gemaakt, anders zou er geen velletje op gezeten hebben ;-) )
Giet een beetje hete melk over de stukken chocola in de beker. Roeren.
Doe er dan een beetje koude Pacha (of koude koffie) bij.
Deze is koud zodat je de chocolademelk meteen kunt drinken!
Daarna giet je de rest van de melk erbij, of je vult de beker tot de rand met lekker dik schuim.
Wat ligt er deze week op jouw bord??
(deel het hieronder)