Schetsboeken journals en materialen voor een magisch nieuw jaar

Magisch Mooi Nieuw Creatief Jaar

voor de cursus gebruik ik mijn Moleskine A4 die je hieronder ziet

leuk, laat zien je favoriet materialen

 mijn favoriete journals en schetsboeken ❤️

x Angélique

Moleskine Folio A4 dik papier Schetsboek

Moleskine is absoluut mijn nummer 1 favoriet. naast de kleine boekjes die ik graag vul met collages, aantekeningen en krabbels, is mijn A4 Moleskine mijn journal voor elke dag, voor experimenten, voor refelctie, voor travel journaling, voor creatieve experimenten en meer. klik voor de informatie over die schetsboek of direct bestellen.

Art Creation Schetsboek van Talens

A4 Talens Schetsboek (klik). Geelcrème papier, iets grover dan Moleskine, wel dik papier. Vanwege de lagere prijs kan het er voor zorgen dan je makkelijker de pagina's vult, puur omdat het spannend kan zijn om in een luxe schetsboek zoals die van Moleskine (zie hierboven) dingen te maken. Dit Schetsboek is loodzwaar omdat er zó veel papier in zit. Het is zowel een voordeel als een ietwat nadeel. Klik voor bestellen of meer info HIER

Derwent graphic 9b-h potloden set

Als je wilt investeren in goede tekenpotloden, dan is dit een van de sets die ik je aanraad. Ik gebruik ze met liefde, en ik vind het mooi om de verschillende soorten hard/zacht te gebruiken voor gradienten. Klik hier om meer informatie over de set te lezen. Je kan wellicht ook de potloden per stuk of in een grotere set bestellen bij de leverancier (klik)

ga je mee voor een nieuwe magisch creatieve start van 2020? ❤️

(speel de video af)

❤️Mijn favoriete materialen❤️

Koi Brushpennen

Ik ben echt verliefd op deze stiften! de kleuren de kwaliteit zijn prachtig. Ze zijn wateroplosbaar waardoor je ook mooie effecten kan maken met water erbij. Klik om te zien wat voor sprookjeskleuren er allemaal zijn. (set van 12 of set van 48) 

Winsor & Newton Aquarelverf

okay, deze set is wel erg uitgebreid, maar als je hier klikt kun je ook een kleine versie zien, waar ik ooit mee begonnen ben. Handig voor op reis, lekker op de bank of als je net als ik het ook heerlijk vind om in de trein, in bed of op het strand met aquarelverf te werken. Klik voor informatie over de reisset.

Neocolor II - Wateroplosbare krijtjes voor tekenen én schilderen

Wateroplosbare krijtjes- het lijken wel toverstokjes! In de video tekenen zonder kijken zie je hoe ik ze gebruik met en zonder punt. Je kan deze krijtjes ook slijpen in een puntenslijper met een groot gat. Na het tekenen kun je de lijnen vervagen met water en een kwast. Je kan de krijtjes ook als aquarelverf gebruiken door bijvoorbeeld direct op het krijtje met een natte kwast te strijken. klik voor meer informatie (of bestellen)

Derwent graphic 9b-h potloden set

Als je wilt investeren in goede tekenpotloden, dan is dit een van de sets die ik je aanraad. Ik gebruik ze met liefde, en ik vind het mooi om de verschillende soorten hard/zacht te gebruiken voor gradienten. Klik hier om meer informatie over de set te lezen. Je kan wellicht ook de potloden per stuk of in een grotere set bestellen bij de leverancier (klik)

Ecoline Brush pen

Dit is een set van 5 verschillende grijze Brush Pennen van Ecoline. Ideaal voor mooie Schaduwen in illustraties of letters. Klik hier voor meer informatie (of bestellen bij leverancier klik hier)