Hoe de Happy Academy is ontstaan

Over Angélique Benjamins 


Vandaag leg ik mijn kaarten op tafel en deel hieronder een lied dat mij diep raakt, en misschien ook bij jou iets in je wakker maakt.

Dit bericht hoef je niet te lezen, maar je weet (bijna) nooit van te voren
wanneer je een keuze maakt die misschien je hele leven gaat veranderen.

​ ​​

Ik ben geen vreemde voor het donker.

"Verstop je" hoorde ik zeggen.

"Wij willen niet geconfronteerd worden met jouw pijn en gebrokenheid"

Ik had geleerd om me te schamen voor mijn littekens.

"Ga weg" zei men.

Niemand zal van je houden zoals je bent.

Maar ik laat me niet breken.

Ik weet dat er een plek is voor mij.

Want ook ik ben glorieus en goed.

Wanneer de scherpste woorden me neer willen sabelen,

stuur ik een vloedgolf om ze te verdrinken.

Ik ben Moedig, ik ben gekneusd,

Ik ben degene die ik behoor te zijn

DIT BEN IK

(geparafraseerd uit 'This is me')


Omdat ik je wilde schrijven over hoe speciaal de Happy Academy voor mij is en ook voor de Happy Friends die daar aanwezig zijn, kwam dit lied naar boven. Een lied over wie je in wezen bent, een lied over het donker.

Uit mijn donker is de Happy Academy ontstaan. Omdat ik in het donker geleerd heb te kijken naar de kleine dingen van het leven, die eigenlijk de grote dingen zijn. Dat ik door deze 'Happy Little Things' niet alleen anderen, maar ook mezelf kracht en liefde cadeau heb gegeven.

Dat ik nu, met al deze levenslessen gecombineerd met mijn behoefte om mensen te inspireren meer te leven vanuit hun hart, en met passie te delen hoe ook jij kan leven vanuit je unieke creatiekracht, een online academy heb gecreëerd, voor mensen zoals jij.

Iemand die ook glorieus en goed is

Iemand met unieke talenten

Iemand die ondanks haar littekens zoveel betekenis heeft in dit leven

Iemand die zich mag ontwikkelen als ze zichzelf toestemming en tijd gunt

Iemand die voelt dat dit een speciale plek is om jezelf te zijn. De leukste versie van jezelf te worden, de persoon die jijzelf wilt zijn.

En of je nou wel of niet een nieuwe cursus gaat volgen, of toegang krijgt tot deze voor mij zo dierbare community met mensen en inspirerende omgeving met online cursussen...

Ik gun jou vanuit mijn hart om alle conclusies en verhalen over jezelf naast je neer te leggen. Ook al is het maar voor een moment. Om te voelen dat ook jij er toe doet helemaal zoals je bent.

Liefs!

Angélique

PS: ik wilde je eigenlijk uitnodigen om de video te kijken voor een bezoek in de Happy Academy. En dit is het verhaal dat vandaag spontaan naar boven kwam om met je te delen. Want hoeveel verdriet of pijn je ook ervaart... Er is altijd een nieuwe keuze die je mag maken.


# Dankbaar

"De afgelopen workshopdag was weer magisch!

Ik ben zo dankbaar dat ik bijzondere mensen zoals jullie kan ontmoeten, jullie (creatieve) transformatie te zien, samen plezier te hebben en een mooie herinnering te maken... " X Angélique

Online cursus Geluk zit in een klein boekje

Start nu met de cursus Geluk zit in een klein boekje. Een cursus over hoe journaling jouw leven kan veranderen. Leer hoe visualisatie je geluk en plezier positief beïnvloedt. Je leert je geluksgevoel meer aan te zetten. Je ontvangt inspiratie over journalmogelijkheden. Dit zet je droom-cellen aan; wordt de leukste versie van jezelf (degene die jij wilt zijn!)