cursus the artist's way, collage, handletteren, kleurgebruik creatieve
Video Aspect Ratio: 4:1

.

.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
961.529+

views op YouTube

4101+

abonnees op YouTube

8134

cursisten op de Happy Academy

Toegang tot alle online creatieve ontwikkelings cursussen voor een abonnementsprijs?

Wil je nu direct toegang tot al de online cursussen (t.w.v. 1735 euro) + onze community met 200+ creatieven voor slechts 397 euro?

Kom je ook bij de Happy family?

een paar leuke reacties op de online cursussen

Bedankt voor je enthousiasme!

En dankje voor al de liefde die je weer doorgeeft. Ik word er zo blij en gelukkig van.

Véronique

Mijn inspiratie en passie komt weer meer leven in.

En ja, daar ben ik je zeer dankbaar voor

Greta

Ik geniet enorm van deze cursus.

hoe je het doet; het maakt mijn dag lichter - letterlijk en figuurlijk.

Het zet me aan tot creativiteit op meerdere vlakken. Het maakt dat ik open sta om meer bij mezelf te komen, en het is superleuk om te doen. 

Ineke


Sinds 2008 leer ik mensen blokkades te doorbreken en meer te creëren van binnenuit. Ik begon in 2008 als creativiteitscoach en docent creatieve technieken in een fysieke atelierruimte: Het Atelier van Mooie Ervaringen. 

Sindsdien heb ik bijna een miljoen mensen op bezoek gehad via mijn YouTube kanaal en website happylittlethings.nl, ben ik bezig met het schrijven van mijn tweede boek, ontwikkel ik mijn volgende online cursus en sinds 2016 bestaat er een heuse online 'kunst academie' 'de Happy Academy'!

Het internet heeft het mogelijk gemaakt om vanuit je eigen privé-omgeving, op een tijdstip dat het jou uitkomt, toch persoonlijke cursussen te kunnen volgen. Mensen te ontmoeten. Je werk te kunnen delen, feedback te vragen, veel te leren en plezier te hebben!

Door mijn intentie om mensen te inspireren om meer van binnenuit te gaan creëren, verbinding te maken met hun hart en daarvan uit te leven en zijn, heb ik met deze Happy Academy mogelijkheden gecreëerd die hiervoor niet mogelijk waren.

Denk er eens over na, als je een keer ziek bent, het even niet begrijpt, je kinderen op moet halen, vakantie hebt, je hebt altijd toegang tot de lessen! Je kunt je schaamte opzij zetten, want niemand die naast je zit. Je kunt de video's zo vaak afspelen als je zelf wilt.

En wat vind ik het een wonder, een cadeau dat we samen steeds weer nieuwe gelijkgestemden kunnen ontmoeten! 


Ik heb gemerkt dat het contact met de cursisten echt is, je leert elkaar kennen, kunt samen lachen en samen huilen. Dit geeft vaak steun voor het dagelijkse leven.

Hoe mooi is dat?!

of kies voor toegang tot alle cursussen en de online workshops 

De Boekenclub, Week-opdrachten, Collage, the Artist's Way, Kunst van Creativiteit, Win-acties, Jouw creatieve pad, bijzondere boekjes maken, Technieken en contact met gelijkgestemden. 

Klaar om je Creatieve hart-energie meer te laten stromen?

Wordt dan nu Premium Happy Academy Lid.