Happy Little Things

Ben jij ook enthousiast?

Jouw Creativiteit is Uniek en Waardevol.

Happy Little Things is in het leven geroepen om je te inspireren met creativiteit en je te laten zien hoe creatief zijn een verschil kan maken in jouw leven.

Omdat ik eind 2013 niet de mogelijkheid had om talloze workshops en cursussen live te organiseren ben ik begonnen met het maken van online video's. Mijn boodschap: "Het zijn de kleine dingen, die eigenlijk de Grote Dingen zijn" sprak velen aan en zo is de naam Happy Little Things ontstaan.

De vraag was of ik mijn enthousiasme voor creativiteit, blijdschap die je er door kan voelen, en ook nog op een leuke manier iets nieuws leren over kon brengen via internet.

Na talloze mooie, gezellige, blije en zelfs ontroerende reacties kan ik zeggen: ja!

Inmiddels is Happy Little Things.nl uitgegroeid tot een online platform voor mensen die graag creatief zijn en merken dat ze blij worden van het zelf maken, craften, creëren. Met live streaming op Facebook, Videotutorials op YouTube, reviews en vlogs houd ik kijkers zoals jij op de hoogte van mijn creatieve projecten, inspiratie en tips.

Al jaren houd ik me bezig met creativiteit, coaching, ondernemen en mensen leren (opnieuw) in contact te komen met hun creatieve bron.

Ik ben zo blij dat er zo veel meer mensen voor creatieve ontwikkeling open staan.

angélique benjamins happy little thingsBinnenkort start de eerste grote online cursus die op het kruispunt van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling is ingericht. Mag jij je creativiteit laten stromen? Hoe doe je dat? Zijn er blokkades die je tegenkomt? Hoe creëer je bijvoorbeeld een art journal of schetsboek met je gedachten en creaties. Waar vul jij je energiebron mee? Daarover snel meer.

"Na jaren ondernemen kan ik zonder twijfel zeggen: Dit is het leukste wat ik tot nu toe gedaan heb..."

Op de website happylittlethings.nl kun je mijn blog lezen over mijn lopende creatieve avonturen, ideeën over creatieve ontwikkeling en de video's bekijken van mijn Vlog- en inspiratie kanaal. Graag geef ik je cadeau's via de gratis producten (downloads) en dit jaar nog zal je je eigen plek kunnen reserveren op Happy Little Things... Ik kan nog niet verklappen hoe dat er uit ziet, maar ik ben nu al helemaal excited!Klik op de button als je als eerste op de hoogte gehouden wilt worden met meer blij nieuws van happylittlethings.nl!

  • mis geen een leuke give away actie!
  • als eerste op de hoogte van nieuwe creatieve challenges
  • mis de persoonlijke interviews met inspirerende creatieven niet!
  • tips en trucs voor creatieve ontwikkeling
  • art journaling nieuws
  • reviews over o.a. schetsboeken, haakwol, verf, creatieve boeken
  • persoonlijk nieuws en inspiratie voor creatieve projecten
  • en nog meer leuke blije dingen!

Ja, meer blij Nieuws

Het video kanaal van Happy Little Things staat vol met Tutorials, DIY en inspiratievideo's.

wat anderen zeggen over de video's

"Super leuk! Heel rustig en duidelijk uitgelegd."

"... mooi en goed uitgelegd dikke duim ;) "

"Leuke vlog en tutorial weer! ... :D Fijne dag! x "

"... Als ik even wat optimisme wil zien zet ik jou even aan, dan weet ik weer waar het leven om draait, nl kleine simpele dingen waarderen."

Creëren is magisch. Make your own magic.

Happy Little Things - Creatieve ontwikkeling

Mijn boek vult zich op dit moment met verhalen, rijmelarijen, foto's en werkstukken.

Wees als eerste op de hoogte van de uitgave van dit creatieve avonturen boek!

Ik ben fan!

betrek mij bij deze avonturen!