Mijn favoriete materialen die ik in de challenge gebruik staan hieronder!

Koi Brushpennen

Ik ben echt verliefd op deze stiften! de kleuren de kwaliteit zijn prachtig. Ze zijn wateroplosbaar waardoor je ook mooie effecten kan maken met water erbij. Klik om te zien wat voor sprookjeskleuren er allemaal zijn. (set van 12 of set van 48) Ze hebben een kwastpunt waardoor je er ook van die mooie Handlettering mee kan maken. 

Winsor & Newton Aquarelverf

okay, deze set is wel erg uitgebreid, maar als je hier klikt kun je ook een kleine versie zien, waar ik ooit mee begonnen ben. Handig voor op reis, lekker op de bank of als je net als ik het ook heerlijk vind om in de trein, in bed of op het strand met aquarelverf te werken. Klik voor informatie over de reisset.

Neocolor II - Wateroplosbare krijtjes voor tekenen én schilderen

Wateroplosbare krijtjes- het lijken wel toverstokjes! In de video tekenen zonder kijken zie je hoe ik ze gebruik met en zonder punt. Je kan deze krijtjes ook slijpen in een puntenslijper met een groot gat. Na het tekenen kun je de lijnen vervagen met water en een kwast. Je kan de krijtjes ook als aquarelverf gebruiken door bijvoorbeeld direct op het krijtje met een natte kwast te strijken. klik voor meer informatie (of bestellen)

Derwent graphic 9b-h potloden set

Als je wilt investeren in goede tekenpotloden, dan is dit een van de sets die ik je aanraad. Ik gebruik ze met liefde, en ik vind het mooi om de verschillende soorten hard/zacht te gebruiken voor gradienten. Klik hier om meer informatie over de set te lezen. Je kan wellicht ook de potloden per stuk of in een grotere set bestellen bij de leverancier (klik)

Moleskine set van 3 schetsboekjes

Dit is het kleine Schetsboekje dat ik gebruik in de video, met de verzameling gezichten zonder kijken. Heel handig om mee te nemen, om te gebruiken als themaboekje met een onderwerp of studie. Komt in een set van 3 boekjes met blanco pagina's. Moleskine is mijn favoriet omdat het papier van hoogstaande bijzondere kwaliteit is. Klik hier voor de info. (je kan het ook bestellen bij de leverancier en het wordt met de post naar je verstuurd) 

Ecoline Brush pen

Dit is een set van 5 verschillende grijze Brush Pennen van Ecoline. Ideaal voor mooie Schaduwen in illustraties of letters. Klik hier voor meer informatie (of bestellen bij leverancier klik hier)

Hier word ik ook super blij van ❤️

Schetsboek met dikker papier

Dit schetsboek (13 x 18 cm) van de ART serie, heeft dikker papier en is daarom geschikt om ook verf in te gebruiken. Het papier is prachtig zoals altijd van het Italiaanse merk Moleskine

fotoprinter voor je smartphone!

okay hier word ik gelukkig van. Van die mini-foto's kunnen afdrukken, meteen nadat je een foto hebt gemaakt met je smartphone. Hoe leuk is dat?! De kwaliteit is natuurlijk niet hetzelfde als een afdruk bij een fotograaf, maar het gaat om de lol, dat je een foto snel in je journal of schetsboek kan plakken en dan iets erbij kan schrijven of tekenen zodat je je herinneringen en leuke momenten kan bewaren!  klik hier voor de informatie over de Sprocket