gelli plate materialen

Dit heb je nodig voor prints maken met een Gelli Plate 

(hieronder zie je verschillende soorten en maten)

leuk laat zien wat ik nodig heb

Ronde gel plate

Leuk om speciale effecten mee te maken door de ronde vorm. Omdat je een gelli plate ook als stempel kan gebruiken kun je hier mooie cirkelvormige achtergronden mee stempelen op je papier.

rechthoekige plaat 20x25 cm

dit is de maat die het meest dichtbij A4 komt. Hier kun je ruim experimenteren met papier dat gewoon uit een standaard pak papier komt, maar je kunt ook aquarelpapier gebruiken of bristol papier of wat je maar in huis hebt.

Een grotere plate heb je ruimte voor experiment! 

klik hieronder op de knop voor meer informatie (of om te bestellen).

(extra) losse inktroller

je hebt sowieso één inktroller nodig om een gelli plate te kunnen gebruiken. Het kan ook handig zijn om om een extra inktroller te gebruiken en die schoon te houden, voor het aandrukken van het papier. Of, bijvoorbeeld om daar een andere kleur mee te rollen. 

golden high flow acrylic

high flow betekent dat deze acrylverf vloeit, maar ook langer vloeibaar blijft.

Ideaal voor het werken met een gelli plate, omdat je langer de tijd hebt om de lagen op te bouwen en de kleuren nog vloeibaar blijven om met elkaar te mengen of om beter op het papier een afdruk te maken.

Dit is een professionele verf die ongelooflijke mooie pigmenten bevat en het resultaat is onvergelijkbaar met andere acrylverf die je bijvoorbeeld ook voor knutselprojecten gebruikt. 

Superhandig in de flesflacons, waardoor je o.a. sneller kan werken en schoner.

Amsterdam set met mini-tubes

weet je nog niet welke kleuren je blij van wordt en wil je van alles uit proberen?

kies dan voor dit pakket met mini tubes van Amsterdam Acryl verf.


Tekenpapier mooie kwaliteit

Strathmore heeft prachtig papier in zijn collectie. deze is iets dikker en kan je bijvoorbeeld ook goed gebruiken voor gelli plate printing of collagepapier maken

Moleskine A4 schetsboek dikker papier

Moleskine, het blijft mijn grote liefde op journal en schetsboek papier. dit is een A4 formaat schetsboek met prachtig dikker papier.

blanco, witte correspondentiekaarten

deze witte kaarten zijn ideaal om te gebruiken voor het printen van gelli plate afdrukken op formaat 10,5x14,8. Je kan ze ook als basis gebruiken voor de Crazy Happy collage kaarten :-) stuur de kaarten op, hang ze op aan je muur, geef ze cadeau aan iemand, of maak een collectie