Jouw schetsboek vullen

- Alleen nog de komende 48 uur-


Stop met perfectionisme en leer loslaten door te spelen met je creativiteit.


Weg met (creatieve) blokkades en onzekerheid


Stop met continu over jezelf oordelen

Je bent er klaar voor om het anders te doen


en dat kan nu met dit tijdelijke aanbod, speciaal voor jou!

Dit is wat je gaat bereiken als je verder aan de slag gaat met je creativiteit:

Je creatieve energie gaat stromen

Jouw creativiteit is net zoals elke andere skill in jouw leven. Door er mee te spelen en er tijd in te steken ga je steeds beter worden in het creëren van nieuwe dingen. Het bedenken van nieuwe ideeën. Niet alleen als je met stiften, potloden en papier aan de slag bent. Ook als je aan het werk bent en in de rest van je dagelijks leven.

Je gaat meer ontspannen

Je gaat leren om de tijd voor jezelf te nemen om te ontspannen. Even alle stress en druk van het dagelijks leven loslaten, doordat je jezelf overgeeft aan jouw creativiteit. 

Je gaat je perfectionisme loslaten

Als je speelt met je creativiteit beland je in een wereld waar er geen goed of fout is. Je bent gewoon lekker van alles aan het creëren. Het maakt niet uit of het mooi is of niet. Dat benadruk ik altijd in alle lessen en cursussen die ik geef. Daardoor ga je steeds meer je perfectionisme loslaten. Dit werkt door in je dagelijks leven. Vragen zoals: 'ben ik wel goed genoeg?', worden langzaam maar zeker minder belangrijk. 

Je gaat anders naar de wereld kijken

Je gaat je heerlijk kunnen verwonderen over kleine dingen. Zoals een stip, een streep, een veeg of een krul. Omdat je zelf constant dingen aan het creëren bent, ga je om je heen de schoonheid zien in kleinere dingen. Dingen die je voorheen vanzelfsprekend vond. 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kies jouw vervolgstap

en begin gelijk vandaag nog