00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

€ 2,-

Proefmaand

De eerste maand betaal je alleen administrtiekosten van € 2,-. Daarna betaal je € 15,- per maand. Opzeggen is 2 weken voor het aflopen van de termijn eenvoudig via een e-mail. 

Angélique is een leuke vrouw die weet je te inspireren!

Angelique de Blij

Ik geniet enorm van deze cursus. Het maakt mijn dag lichter - letterlijk en figuurlijk. Het zet me aan tot creativiteit op meerdere vlakken. Het maakt dat ik open sta om meer bij mezelf te komen

Ineke 

Bedankt voor je enthousiasme!

En dankje voor al de liefde die je weer doorgeeft. Ik word er zo blij en gelukkig van.

Véronique

Veelgestelde vragen

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, je hebt de eerste 30 dagen een niet goed, geld terug garantie op je aankoop. Je kunt je abonnement dus zonder risico uitproberen om te zien of het bij je past.


WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het abonnement dat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een kwartaalabonnement per kwartaal etc. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.


WAT GEBEURT ER ALS IK STOP?

Stoppen? Waarom? Als het goed is levert de Happy Academy je een dosis creatieve (levens)energie op die onbetaalbaar is. Mocht je toch willen stoppen dan behoudt je toegang tot de community en de gratis cursusonderdelen. Je kunt dan contact onderhouden met anderen en op een ander moment weer verder gaan.

KAN IK MIJN ABONNEMENT LATER WIJZIGEN?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een kwartaal- of jaarabonnement om alsnog van een hogere korting te profiteren.


KAN IK FEEDBACK KRIJGEN OP WAT IK MAAK?

Jazeker, je kunt heel makkelijk foto's plaatsen in de community van wat je gemaakt hebt. Dit kan bijvoorbeeld ook met je telefoon. Anderen kunnen reageren of bijvoorbeeld je foto 'liken' met een hartje.


ZIJN ER OOK OFFLINE CURSUSSEN?

Op dit moment wordt er gewerkt aan speciale offline cursusdagen. Als abonnee krijg je dan extra korting op de investering van een cursusdag.

Klaar voor meer creativiteit? Go!