Ik geef mijn wol weg! (winactie januari 2016)

Winactie?

Het nieuwe jaar is nog fris, de website vernieuwd, en ik voel de behoefte om ruimte te maken. Terwijl ik bezig ben met het opnemen en editen van nieuwe DIY video’s, Vlogs en een nieuwe online cursus, heb ik in mijn atelier tafel en stoelen verschoven, waardoor andere dingen natuurlijk ook een nieuwe plaats krijgen. Op zulke moment gaat mijn schatkast aan creatieve materialen door mijn handen, en voel ik de ideeën en verwachtingen over wat voor mooie dingen hier mee gemaakt kunnen worden. En soms zie ik dan, dat er ook mooie materialen zijn die wachten om gebruikt te worden, maar nog niet ‘aan de beurt’ zijn. En ik iemand anders misschien wel heel blij kan maken door het weg te geven.
Ik meer ruimte, iemand anders de mogelijkheid om mooie nieuwe creaties te maken. Want 75 euro wol en katoen vult meer dan een tas vol. 

In de video kan je zien wat er in de tas (straks doos) zit. Je kan hieronder reageren, meteen abonnee worden van mijn YouTube kanaal en je reactie onder de YouTube video plaatsen.

De tas is gehaakt met de wolvilt van de winactie