Happy Creative New Year Event
Video Aspect Ratio: 4:1

Happy Creative New Year Event!

Gezellig en Inspirerend het Nieuwe Jaar beginnen!

Gezellig!

Even bijkletsen! ik kijk er naar uit jou (weer) in het echt te zien en even met je bij te praten.

Inspiratie!

Laat je inspireren door wat je ziet en door de bijzondere mensen die je ontmoet tijdens het event!

Liefde!

Ik ervaar dat er elke week zo veel liefde toegevoegd wordt in de Happy Academy, niet alleen door mij, maar door iedereen die daar aanwezig is. Hoe wordt het nog leuker? door elkaar in het echt te ontmoeten op het event!  <3

Angélique en de Happy Academy

Voor mij is het een droom die is uitgekomen; om een virtueel atelier vol lieve, bijzondere, krachtige en inspirerende mensen om me heen te hebben!

Het liefst inspireer ik mensen om hun volle potentieel te leven, meer te ontspannen met wat is, zodat er meer ruimte is voor Plezier, Liefde en Geluk in je lijf en in je leven.

X Angélique

Wanneer is het Event?

donderdag

10-01-2019

13:00 uur

Waarom een Happy Creative New Year Event?

Nieuwjaarsborrel!

Eigenlijk is het een nieuwjaarsborrel, zonder de alcoholische drank. In plaats van drank hebben we lekkere koffie en thee, wat lekkers erbij en als Super Bonus: een leuke inspiratie-opdracht!

Ontmoeten

Het voelt magisch om een bijzondere band te ervaren met mensen die ik online ontmoet via de Happy Academy of Facebook! We delen onze Levens, Vreugde, Verdriet, Inspiratie, Liefde en Alledaagse Dingen. Het enige wat nog meer bijzonder is dan dit, is om elkaar in het echt te ontmoeten!

Inspiratie

Ik kijk er naar uit te zien wat je gemaakt hebt (als je het leuk vindt om te delen)! Ik neem sowieso een stapel journals en schetsboeken van mezelf mee. Als je het te spannend vindt om iets van jezelf te laten zien- voel je niet verplicht en kijk lekker mee naar wat anderen maken, je zal waarschijnlijk voelen hoe het creatieve vuur van jezelf aangewakkerd wordt.

Buiten je comfort zone gaan kan een bijzondere en mooie ervaring opleveren

Ik begrijp dat je dit spannend kan vinden. Om je kwetsbaar te voelen, en het raakt je misschien in je gevoel dat wat je doet of wie je bent niet goed genoeg zou zijn... Des te meer reden om de sprong te wagen en met mij en anderen te verbinden op deze manier! Je zal ervaren hoe fijn het is om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, nieuwe mensen te ontmoeten, en gewoonweg even uit je dagelijkse beslommeringen te stappen en iets leuks voor jezelf te verzorgen. Geloof me, je bent het waard.

Als je wacht op een speciaal teken, dit is het!

Soms wacht je op een teken. Een speciaal teken om toestemming te krijgen om iets leuks voor jezelf te doen, meer plezier in je leven te creëren! Dit is het teken. 

Nieuwsgierig

Ben je alleen maar nieuwsgierig? Wat zou er gebeuren als je het avontuur volgt en ook komt? Ik ben benieuwd! (laat het me weten)

Reacties van abonnees

Beter in mijn vel

Door mezelf te gunnen meer met creativiteit bezig te zijn, ben ik dichter bij mijn ware ik gekomen en voel me hierdoor ook beter in mijn vel.

Kelly C. abonnee Happy Academy

Gelukkiger!

De cursussen dagen mij uit om mijn leven nog leuker te maken, het positieve effect op mijn zelfbeeld is groot! Ik word gelukkig van de Happy Academy.

Angenita H. - abonnee Happy Academy 

Stromen van levensenergie

Ik heb geleerd om op een mindere dag de mooie kanten van mijn leven te zien. Mijn creativiteit en mijn levensenergie zijn meer gaan stromen van de journalcursussen!

Brenda - abonnee Happy Academy

Reserveer nu je plek!

Locatie & Tijden

donderdag 10 januari 2019

start om 13.00 uur (binnenlopen vanaf 12.45 uur)

tot 16.30 uur

Locatie: Kennermerstraat 97, 1851 BB Heiloo

Koffie, thee en programma

We gaan kletsen, ontmoeten, delen als je wilt, inspiratie ontvangen en ook nog even een mooie innerlijke start maken van een fris nieuw jaar! 
Je hoeft hiervoor niets speciaals te kunnen, alleen maar lekker aanwezig te zijn.